כרטיסים לברודוויי

dafnaleh

New member
כרטיסים לברודוויי

היי. אנחנו רוצים לצפות במחזמר ספאמלוט בברודוויי, ולא מצליחים למצוא כרטיסים במחירים הגיוניים. היינו הולכים לדוכן הTKTS כהרגלנו, אך מדובר בסוף השבוע של "יום קולומבוס" (5-7 באוקטובר), ואנחנו לא יכולים להסתמך על הדוכן בסוף שבוע עמוס שכזה. ניסינו לבדוק כרטיסים מוזלים בכל מני אתרי אינטרנט (broadwaybox, seasonsofsaving), אך לא מצאנו כרטיסים מוזלים לאף אחד מהימים. המחיר היחיד שהצלחנו למצוא הוא 111$ לאדם, כלומר כ-1,000 ש"ח כדי לצפות במחזה. פרספוסטרוס! אם יש דרך נוספת לקנות (מראש! כדי להבטיח מקומות) כרטיסים מוזלים? אולי אתר אינטרנט חר? ואנחנו לא מעוניינים בכרטיסים בעמידה. תודה לכל עזרה!

netmaster1

New member
שאני ראיתי את זה שילמתי 110$ דולר

זה היה לפני שנתיים עוד עם הקאסט המקורי וזה היה במזנין, אני זוכר שזה בערך הכרטיסים, אני לא חושב שיש לספמלוט הגרלה. אני חושב שTKTS זה ההימור הכי טוב שלך, למרות שהיום שהקאסט כבר לא מוכר אולי זה אמור להיות זול יותר.

tommy walker

New member
אולי אני לא טוב בחשבון...

אבל לפי שער הדולר הנוכחי לא ממש ברור לי איך הגעת למסקנה ש-111 דולר זה 1000 ש"ח... אולי חצי... לא שזה מעט...

Hippie Jeannie

New member
תפעיל את השכל שלך

הבחורה מדברת בלשון רבים ולא בלשון יחיד, לכן יש לשער שהיא אינה הולכת לבד. further more אם 111 דולר זה חצי מאלף שקל והיא מדברת על הוצאה של אלף שקל אז ניתן לשער שהיא זקוקה לשני כרטיסים.

dafnaleh

New member
נכון.

חשבתי שציינתי שאנחנו שניים. מה שאני שואלת, בעצם, זה אם יש אתרי אינטרנט נוספים בהם אפשר למצוא כרטיסים מוזלים לברודוויי, מראש.

tommy walker

New member
הפעלתי ועדיין...

אז אין משמעות לעובדה ש-2 כרטיסים עולים 1000. זה כמו שאני אגיד שאני רוצה ללכת עם החברים שלי לסרט בקולנוע אבל זה יעלה 3000 ש"ח!! זה המון כסף!!! כן, פשוט אני הולך עם 300 חברים וכל כרטיס עולה 30 ש"ח...

oryanm

New member
דיי סטיתם מהנושא.. :)

אני חושבת שעדיף שתנסו לעזור לה למצוא מקומות בהם אפשר למצוא כרטיסים מוזלים מאשר להתעסק בשער הדולר :p. ד"א..אני חושבת TKTS זאת האפשרות היחידה.

dafnaleh

New member
אני מצליחה להשיג כרטיסי "partial view"

ב-66$ לכרטיס. מישהו מכם התנסה במושבים מסוג אלה? עד כמה הם גרועים?

Yentl

New member
זה לא כזה נורא

את יושבת מאחורי עמוד או משהו - תקחי בחשבון שלא תראו חלק ממה שקורה על הבמה במושבים הללו, שזה קצת באסה במיוחד בהצגה כמו ספאמאלוט שבה קורה הרבה. אבל אם זו האופציה הכי טובה שלך, לחלוטין לכי על זה. אולי תנסי ללכת ל TKTS השני, שנמצא במקום שהרבה פחות אנשים יודעים עליו (לפחות תיירים)? הוא נמצא ב South Street Seaport (תקחי את קו 1 בסאבווי לשם). דרך אגב, גם ב TKTS המחיר הוא 60 דולר (56.50 לכרטיס + העמלה שלהם) ואת בדרך כלל יושבת במזנין. קניתי שם כרטיס באוגוסט הזה וזה היה המחיר.

dafnaleh

New member
אוקיי,

קניתי 2 כרטיסים ב-76$ כל אחד, שורה ראשונה בבאלקוני. יכל להיות יותר גרוע. תודה לעוזרים!

Yentl

New member
נשמע נפלא!

בהצגה כזו דווקא כיף לשבת גבוה, כי רואים את כל האקשן שקורה על הבמה (למרות שלפי החתימה שלך, יש לי הרגשה שאת מכירה את העלילה היטב...
). תהנו!

netmaster1

New member
המקומות הכי טובים להצגה הזאת

זה בכיסא הראשון באחת מארבעת השורות הראשונות. ואם היה לי את המידע המוקדם הזה קודם הייתי נלחם בשיניים להשיג את המקום הזה:p זה נותן לך 25% סיכוי לאושר מדהים שמגיע רק פעם בחיים:p

למעלה