כרטיסים להופעה ב-30 כבר יש לכם?

כרטיסים להופעה ב-30 כבר יש לכם? ../images/Emo13.gif

כי אם אין לכם עדיין, יש לכם אפשרות לקבל אחד בחינם! כל שעליכם לעשות הוא להצטלם בפוזה הכי מופרעת שאתם יכולים עם... חומוס! זו יכולה להיות תמונה שלכם מנגבים חומוס, תמונה שלכם מחופשים לחומוס, תמונה שלכם מכינים חומוס. הכל בא בחשבון. זה הזמן להשתחרר ולהראות לחומוס (סליחה, אוהד) כמה אנחנו באמת אוהבים אותו. לאחר שהתמונות יעלו, יבחרו חברי הפורום את שתי התמונות הכי מופרעות והן יביאו לגולשים כרטיס כניסה חינם להופעה של ה-30/9. למה אתם מחכים? קדימה להצטלם

../images/Emo6.gif חחחח צפניה.

למזלי יש לי כרטיס להופעה אז אני לא צריכה להצטלם בשביל זה.
אתה קרוע!

הילה05

New member
אלוהים ישמור .... איזה קרועים....

מה השלב הבא? באנג'י לתוך קערת חומוס? אני אישית כל כך שונאת את הרעיונות האלו, כאילו, אם אתם רוצים לתת כרטיס תנו מכל הלב למי שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום אבל למה לעשות דברים כאלה טיפשיים? רק בגלל שאוהד אוהב חומוס?. תסלחו לי , נראה לי אידיוטי לגמרי.

חח הילה..

מי שירצה להשתתף למה לא... אני עדיין בעד לשלם לכרטיס ולהגיע להופעה כמו כולם.

הילה05

New member
מה אני אגיד לך? תהיו בריאים

אם את באמת רוצה לשמוע מה דעתי על זה אני אכתוב לך במסר.

אין צורך../images/Emo13.gifדעתך היא דעתך

אני אמרתי, אני לא נגד וגם לא בעד, ולא ממש אכפת לי, כי אם אני רוצה ללכת להופעה אני מזמינה כרטיס. בואי נסיים כך את הדיון

הילה05

New member
יפה, כך צריך לעשות . אבל לא דיברתי

לגביך. התכוונתי שבאופן כללי ה"מבצעים" האלו שכותבים כאן לפעמים כל כך דבילים לדעתי.

הילה05

New member
גם אני לא מתווכחת. אני לא מבינה למה

כל פעם, ואני רואה את זה בהרבה פורומים, כשמישהו כותב את דעתו וזו דעה שונה משל הרוב ישר אומרים לו :"בוא לא נכנס לויכוח הזה" . זה לא ויכוח. מתי אנשים יקלטו שכשאומרים דעה שונה זה בסדר וזה לא במטרה לריב או להתווכח. ולליאת, מה שכתבתי בכלל לא היה ויכוח. יש לי הרגשה את ממהרת לסיים כל הודעה שקצת שונה , כדי למנוע לדעתך ויכוח וחבל. כתבתי את זה כי רציתי שתשמעו את דעתי אולי תחשבו כמוני? רק הבעתי את דעתי. הרי מה זה פורום? הפורום נועד לדיון ולדיבור על נושאים ומן הסתם לכל אחד יש דעה שונה. אף אחד לא בא בכוונה להתווכח.

לא הילה לא הבנתי אותי

אני לא מסיימת את הדיון וממהרת להסיק מסקנה שזה ויכוח, אך זה הופך להיות שרשור שמורכב בשיחה פרטית ביני לבינך, וזה לא מתאים לפורום, לא לאוהד, ולא בכלל. אז זה לא אישי. חבל סתם להמשיך, בואי ניתן לעוד כמה אנשים להגיב.

הילה05

New member
זו לא שיחה פרטית . תראי,

אמרתי את דעתי על התחרות הזו לקבלת כרטיס להופעה. זה לא אישי. את פשוט , כך נראה לי, לא הבנת אותי וישר אמרת על עצמך. ושוב, כתבתי את זה בכוונה כדי שאולי זה יפקח לאחרים פה את העיניים לגבי כל ה"תחרות להשגת כרטיס" להופעות. זה הכל.

ranch22

New member
אממ.. זו לא דעתי אבל...

אני חושבת שזה לא עניין של כן ויכוח או לא ויכוח פשוט בד"כ אנשים אחרים לא מוכנים להקשיב לדעות של אחרים בגלל שהם לוקחים רק את עצמם כמובן מאליו ואפילו אם הדיעה ממש מנוגדת לדעתו של אחר הם מסוגלים פשוט לשנוא את אותו בן אדם על הזה... לכן עדיף לא לפתוח את הנושא מלכתחילה...כל אחד יחיה ע"פ דעתו שלו.... וליאת לא התכוונתי שאת כזאת בהודעה הזאת....(נראה לי שאת יודעת לבד כבר מה כוונותי
) ובהצלחה למי שמשתתף בתחרות!!!

herut123

New member
טוב...

אני מה שבטוח לא משתתפת סתם צחקתי בחיים לא, חח פאדיחות. אבל זה רעיון בסדר מגניב כזה חח מי שרוצה שישתתף בהצלחה מי שלא לא. זהו מה התווכחתם פה? כאן לא רבים :) ואם אף אחד לא משתתף באמת תחלק סתם כרטיסים, נשמח לקבל

לא היה ויכוח../images/Emo13.gif

רק דיון טיפוסי של פורום. והוצאנו את כל העניין מפרופורציה. אז בואו ונפסיק פה.

למעלה