כרטיסים להופעה ב-99 שקלללל

ShElly LeV

New member
כרטיסים להופעה ב-99 שקלללל

כרטיסים למופע 'אומנים שרים ביטלס' ב-99 שקל במקום 180 שקל (מספר הכרטיסים המוזלים מוגבל...) מספר הכרטיסים מוגבל אז כדאי למהר שלא תגידו אחר כך שלא ידעתם !!!!!!!!!!!!! אפשר לרכוש אותם רק דרך שלי במייל [email protected] או בטלפון 052-5253616 זהו נגמרו התירוצים עכשיו קונים!!!! ניפגש ב-8/11 בהאנגר 11 כל הפורומים....כנראה יגיעו....

ShElly LeV

New member
זה למטרה חשובה!

ונמשיך לחפור עד שכולם ישמעו על האירוע!!!! המטרה היא להציל נוער בסיכון וכולנו פועלים למען מטרה זו ההודעה שלך ממש לא במקום!!!!!!!!!!!

ערב התרמה לא עושים במאה ש"ח כניסה אלא ב"קצת"

פחות..... ואני חושב שבפעם הראשןנה השניה והשלישית כבר קלטנו....

ShElly LeV

New member
!!!!!!!!!!!!

נכון ערב התרמה עושים בהרבה יותר ועדיין אנחנו נותנים מחיר לחברי הפורום! אנחנו לא לוקחים תשלום בתוך ההופעה או מבקשים גם שם לתרום... ה-99 שקל הולכים לתרומה וזה ממש לא הרבה!!!! זה המחירים אם החלטת להיות שלילי תעשה את זה במקום אחר הפורום הזה הוא של כולם ובשביל כולם ואני אפרסם כמה שארצה כל עוד אני דובקת במטרה שלי...לא נאה לך אתה יכול לדלג על ההודעה ובאותה הזדמנות....99 שקל מכירת כרטיסים לאירוע 8/11 בהאנגר 11 [email protected] 052-5253616 תחייך יום יפה בחוץ...לא טוב להיות שלילי

נראה לי שהתבלבלת בפורום הזה לא מחייכים הרבה..

אתם מביאים אמנים בגרוש(חוץ מדניאל ונינט) ומבקשים עליהם הון ????? לכי לפורום הביטלס ותמכרי להם "אמנים" כאלה!!!!!

לא הגזמת קצת ברק ???

עם כל הכבוד, לשמחתנו או לצערנו, האינטרנט הוא מקום חופשי לכל אחד. "יחצ"נים" מעמותת פתחון לב בסך הכל עושים את העבודה שלהם - שגם היא נדמה לי בהתנדבות. הרעיון באירועים מסוג כזה, הוא לגייס כסף למטרה מסוימת - ולכן, הגיוני שהמחיר יהיה קצת גבוה (סתם לשם השוואה, כרטיס להופעה של דניאל לבדו בירושלים, עולה משהו כמו 70-80 ש"ח...). בדקתי שוב ברשימה של הזמרים המופיעים, והדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם זה שהם סתם !! חלק מהם, כולל דניאל, כבר לקח חלק במג'יקל מיסטרי טור (ונראה לי שדניאל היה שמח להיות חלק מהמקור..) . לי, שלא כמו לך, נינט היא דווקא סיבה מאוד טובה לא ללכת לאירוע כזה !!!. ואם אתה לא יודע - נראה לי שיהיו הרבה אנשי פורום ביטלס באירוע מסוג זה. וחוץ מזה, המשפט האחרון שלך נשמע ממש מזלזל באנשים שם, וגם בלהקה , וזה ממש מוגזם !!! בקיצור, תודה שלי. לאט לאט נהיה לי חשק דווקא כן ללכת ** ופשוט להתעלם מנינט**

הייי, שמח שהתעוררת...

זה שהאינטרנט הוא מקום חופשי זה לא אומר שאסור לי למחות על זה.... וחוץ מזה כבר הודיעו על זה מספר פעמים ואי אפשר להכריח אנשים לבוא ולתרום וזה בדיוק מה שהם מנסים לעשות.אין לי בעיה עם זה שהם עושים ערב התרמה אני אפילו חושב שהם עושים זאת למטרה נעלה והם עוסקים בעבודת קודש אבל עם כל הכבוד אתם לא יכולים לדרוש סכום מופקע כזה על ערב התרמה מה שכתבת על סכומים של הופעות של דניאל רק מוכיח שהוא עושה הופעה למטרות רווח אז הוא דורש פחות מהופעה למטרות צדקה וההופעות פחות או יותר אותו זמן וחוץ מזה שכבר הזכירו את זה כמה פעמים לא צריך לטחון ולטחון זה רק מוציא את החשק ולתרום... זכותי להביע דעה על רמת האמנים בלי קשר לזלזול ולסים אני שמח שהוספתי לחשק שלך ללכת להופעה הם רק הוציאו לי את החשק!!!

ShElly LeV

New member
תודה

נינט שרה שיר אחד... אני אדאג לך לאטמים בכניסה שהיא שרה אם תרצי
תודה על העזרה, כנראה שיש אנשים שלא מבינים את זה ברק זכות כולנו לפרסם את המופע וכמה שיותר שיהיה לו חשיפה לכמה שיותר אנשים ככה אנחנו מקדמים אותו, הכסף לא הולך למטרות רווח אלא לתרומה! הופעה בסדר גודל כזה של 20 אומנים+להקה+מנחים עולה 150-250 שקלים ולא מתחת אנחנו מוכרים כרטיסים בהנחה לחברי הפורום וגם אז יש תלונות, חבל על השליליות הזו שלך לא טוב לך אל תקנה ואל תגיע<אתה תפסיד לא אני> אבל אל תתנהג כמו ילד קטן גם!!!!!!!

שני חמו1

New member
די הבנו את העניין ! אם לטוב או רע..

זה כבר לא שייך ומעצבן... גם את יכולה לדלג על הודעות של ברק !

למעלה