כרטיסים להופעה של 30 שניות למאדים!

כרטיסים להופעה של 30 שניות למאדים!

30 שניות למאדים - אחת הלהקות הגדולות, המוכרות והאהובות על הנוער בישראל , מגיעה להופעה אחת בישראל במסגרת סיבוב הופעות עולמי עם אלבומם החדש "This Is War" , שכולל את הלהיט ."Kings And Queens" אנחנו מחלקים 15 כרטיסים זוגיים למאורע המרגש הזה ומזמינים אתכם להיות שם
מה עושים? ענו על חידון בנושא הלהקה - ואולי תהיו אחד מאלו שיזכו בכרטיס זוגי – להופעה שתתקיים ב-18.8, יום רביעי, גני התערוכה, ביתן 1 (פתיחת דלתות ב-19:30): 1. מתי הוקמה הלהקה? א. 2002 ב. 1998 ג. 2000 ד. 2006 2. מהו המוטו של הלהקה? א. Provehito In altum ב To the warriors and the keepers of the gate we await.. ג. Always the Argus apocraphex ד. We are the Athenaeum 3. בכמה פרסים זכתה הלהקה? א. 17 ב. 32 ג. 21 ד. 38 4. איך קוראים למתופף הלהקה? א. תומו ב. טים ג. מאט ד. שאנון 5. על איזה סרט מתבסס הקליפ The kill? א. הקיסר האחרון ב. הצלצול ג. הניצוץ ד. מולאן רוז' 6. מהו הקליפ השני של הלהקה (בכלל)? א. Capricorn ב. Closer to the edge ג. Edge of the earth ד. The kill 7. מה שמו של סמל עוף החול של הלהקה? א. טריניטי ב. טריאד ג. מית'רה ד. אגריפס 8. איך קוראו למפגש של הלהקה עם המעריצים שבו הם הקליטו ביחד את קולות הרקע ל This is War? א. The peak ב. Echelon ג Into the wild. ד. The summit 9 . היכן עשתה הלהקה את הופעת הבכורה לThis is war? א. לונדון, אנגליה ב. נוטינגהם, אנגליה ג. לוס אנג'לס, קליפורניה ד. ניו יורק, ניו יורק 10. מה ההבדל בין המארס ארמי לאשלון? את התשובות לחידון יש לשלוח לנו עד ה-15.08 ב-15:00 במסר (לשם המשתמש "תפוז אנשים מודיע"), כשכותרתו "תחרות 30 שניות למאדים" ובתוכו שמכם המלא, מספר טלפון בו אתם זמינים, מספר ת.ז ואישור כי קראתם את תקנון התחרות: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1762234 בנוסף, הגיבו להודעה זו עם האייקון
בכותרת. אנו נודיע על הזוכים בפורום ובמסרים אישיים. יאללה, תפציצו בתשובות! מרכז הזמנות מכירת כרטיסים: "הדרן" 03-5215200 או 2274* http://www.hadran.co.il/ מחיר כרטיס : 220 ₪

TyrAnnyA

New member
איך אני אגיד את זה בעדינות...

היא מפסידה את הכרטיס

RenanaD

New member
למה, יש לה עכשיו שבוע לענות...

אלא אם כן זה 15 הראשונים שעונים נכון

STEMINEM

New member
Awww shit

מזה אין הנחה לחיילים ?.. אתם כולכם בחופש גדול יום אחד של עבודה מכסים ת'כרטיס אני המשכורת שלי זה כמעט כמו הכרטיס הזה אל תהיו מניאקים.. תנו לי Boooooowho

זה 15 ראשונים

ויש כאן גם כאלה שהם כבר אחרי צבא ועובדים.. ואם אתה בשעה כזאת כבר באינטרנט אז לא הייתי אומרת שת"ש שלך בזבל...

STEMINEM

New member
חחח חרא ת"ש

אני פשוט במיוחדת קטנה ויש לי אינטרנט במשרדים ככה שזה לא כזה משנה מתי אני מגיב חח קיצר אין לי זמן לעבוד |:

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif חשבתי על זה גם ../images/Emo6.gif

שמע, באמת שזו לא הרבה עבודה. היתה רק שאלה אחת שלא ידעתי לבד והייתי צריכה לחפש באינטרנט, וגם זה לקח לי שניה וחצי למצוא בוויקיפדיה... זה שווה את זה, תחפש גם. חבל לך! וביקשת למטה לגלות לך את התשובות אחרי ההופעה - אין בעיה, בכיף, אבל נראה לי ששני תפרסם בכל מקרה את התשובות בשבוע הבא, אחרי שהתחרות תגמר. שנדע כולנו אם צדקנו...

STEMINEM

New member
פרסמתי

בדוק 3-4 טעויות לא היה כתוב באף מקום כמה פרסים יש להם !! ואם אנלא יודע את התשובות זה לא אומר שאנלא שומע אלף ביום LP ב-ROW וכאלה.. אפילו אמא שלי רוצה לבוא כי היא מכירה אותם כפרעליה קיצר נעשה מאמץ.. יהיה בסדר

RenanaD

New member
זאת בדיוק השאלה שלא הייתי בטוחה בה

היתה לי תחושה מה התשובה הנכונה, אבל חיפשתי קודם באינטרנט כדי להיות סגורה על זה... ומצאתי מהר!

נכנסת לויקיפדיה באנגלית?

האמת שבשאלה האחרונה נתקעתי אז הלכתי לשם (ואז גם בדקתי אם גם צדקתי בתשובה על הפרסים שהם קיבלו - וצדקתי!) ובכל מקרה, בסוף נזכרתי בתשובה של השאלה האחרונה.

למעלה