כרטיסים להופעה!!!!!!

SloveK

New member
כרטיסים להופעה!!!!!!

כבר אפשר להשיג כרטיסים להופעה של ליאל והסקורפיונסססססססס יאללה תתחילו להזמין כדי למצוא מקום קרוב לבמה ותאמינו לי הכי כדאי למצוא מקום קרוב לבמה טלפון להתקשר:03-6045000 ההופעה ב7.7 ביום חמישי, בשעה 20:00 באיצטדיון בלומפילד את הכרטיסים משיגים במשרדי קסטל *את הפרטים אפשר להשיג ב7 לילות

nitzan111

New member
אני הולכת להסתכל

תודה שיר

nitzan111

New member
אייזה חוצפה../images/Emo123.gif

המודעה הולכת ככה: 7.7.05סקורפיונס בישראל למטה כתוב בגדול סקורפיונס, ויש תמונה גדולה שלהם. אחר כך כתוב "אורחת מיוחדת: ליאל" . יום ה' 20:00 איצטדיון בלומינפילד כרטיסים ניתן להשיג......." אורחת???? אורחת??????? אורחת?????
ומה עם תמונה?????

נכוןןןןןןןןןןן?!?!?!?!?!?!

אין לך מושג איך התעצבנתי מזה!!!! אמרו שזאת הופעה משותפת,פתאום רק אורחת?! רק חסר שהיא תופיע 5 שירים מתוך ה100000 שהם שרים. אוף,אוף,אוף,אוף! באמת התעצבנתי שאין תמונה,ועוד התעצבנתי שכתבו את זה בשחור [,אין לי מושג למה.זאת לא סיבה.חח..] כל כך גרר.

Sckkk

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif!!!

לא לעניין
אני בעד לשבות!!! חחח לא, סתם, אבל זה לא היה נחמד. בכל אופן, אולי נתארגן איך שהוא ביחד ונבקש לשבת יחד בשורה איך שהוא
(קרדיט להדרוש על הרעיון) זה יוכל להיות מעין מפגש פורום קטן

BARSASOS

New member
מוזרר..

חברה שלי (הבת של המנהלת של ליאל) אמרה לי שהיא שרה איתם שיר אחד!!!! אז הוא שהיא טעתה ןאני מקווה שכן, או שלא.. :(

BARSASOS

New member
אני מקווה שהיא טועה..

אבל אם אמא שלה אמרה לה אז... ויכול להיות שאני וחברה שלי נכנסות בחינם!!! הלוואי שכן!!!

למעלה