כרטיסים להופעה?

כרטיסים להופעה?

את ההופעה הקודמת בתמונה פיספסתי בגלל ההתנתקות, אז אמרתי לעצמי שאני לא רוצה לחכות עד סוף ספטמבר לראות הופעה. יש כרטיסים? כמה עולה? ניסיתי במשך שעה להשיג את הטלפון של המועדון, אך ללא הצלחה רבה, אשמח לתשובה מהירה

בבקשה ../images/Emo13.gif

טלפון להזמנת כרטיסים בתיאטרון "תמונע":035629462 שעולה 60 ש"ח לכרטיס. וזה יהיה ב30.9 כמובן בת"א. מקווה שעזרתי לך

הגזמת! ../images/Emo13.gif

את תמונע אני מכיר היטב, ואפשר להגיד כמובן שאני לקוח קבוע בשולחן 2 בהופעות של אוהד
אני מתכוון להופעה היום בירושלים..

אה סורי... ../images/Emo13.gif

אבל אין לי את מספר הטלפון להזמנת כרטיסים, ובטח גם לא נשאר כי זה היום...
סורי...

אז אני מניח ש...

אין לי ברירה אלא לוותר.. ככה זה כשחוזרים מהצבא ומגלים שיש הופעה
מוזר שאי אפשר למצוא את הטלפון בשום מקום.. (אתרים שונים, 144..) תודה על הניסיון, אני מאמין שעוד נשארו כרטיסים, אני רק מקווה שאני אמצא בזמן דרך לשמור אותם לעצמי..

ranch22

New member
אל תכנס לאתר של 144

הוא לא טוב תאמין לי שעדיף דרך הטלםון כי שם גם אפשר להסביר והכל(סתם עצה...)

וגם התקשרת ל144

ולא מופיע אצלם הטלפון של מועדון הסינדרום, כמה מוזר...
סורי ניסיתי לעזור...

ניסיתי..

לא נכנסתי לאתר
דיברתי איתם 3 פעמים בטלפון, לא הלך, אפילו העבירו אותי "לבירור", ניסיתי קטגוריות מסעדות, פאבים וברים, לא עבד! Oh well...

ranch22

New member
יש עוד אפשרות אחת

האחות מגדלינה משהו כזה כתבה הודעה למטה שהיא הולכת היום להופעה תשלח לה מסר מאיפה היא קנתה כרטיס ותקווה לתשובה היום...

ranch22

New member
חחח תודה אבל...

אני לא גדולה פשוט לפעמים נדלקת לי הנורה את יודעת...חחח(תני לי להמשיך להשאר צנועה חחח)

ranch22

New member
תני למלא אחר ההוראות בבלוג של אוהד

פשוט ללמוד לפרגן חחח

תודה! ../images/Emo13.gif

לא הייתה מכירה מוקדמת כך שיש כרטיסים
עכשיו צריך להגיע בשמונה, לקנות כרטיס, ולתפוס שולחן ראשון, גם המחיר כנראה סביר (הבחור אמר בסביבות 35 ש"ח, לא רע!) עכשיו אני אשתף אותכם בדילמה קטנה, חשבתי להקליט בטייפ, או לצלם בוידאו את ההופעה, נשמע לכם הגיוני? (כמובן שזה מיועד בשבילי ובשביל האנשים כאן ולא לשום דבר אחר..)

למעלה