כרטיסים להופעות בתפוז
אנשים

כרטיסים להופעות בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

לזכות בכרטיסים זה "פשוט כל-כך"... היכנסו לפורום קורין אלאל, ספרו על דבר פשוט שאפשר לעשות כדי לא להישאר לבד ואולי תזכו בכרטיס זוגי להופעה שתתקיים ביום ב', 22.12 בפאב "אניגו מונטויה" שבקניון M הדרך. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1478&MessageId=124697514
בוקר אחד החליט גורי אלפי לכתוב שירים על נושאים שבאמת מטרידים אותו, ועכשיו הגיע הזמן לבצע אותם על במה. במופע החדש, "נכנס דרך החלון" - מיקס של טקסטים מופרכים, מוזיקה וסטנד אפ, הוא מארח את דניאל סלומון ואתם יכולים להיות שם
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1202&MessageId=124676599
יש לכם כישרון מבוזבז ואתם רוצים שכל העולם ידע? בואו לעצב לוגו לפורום מוזיקה שחורה ואולי תזכו בתהילת עולם... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=124578684

HilaZ1

New member
בחיים!!!אבל בחיים!! אל תקחו טרמפ עם עובד מטבח

מהבסיס. גאדדדד
בחיים לא פחדתי ככה על הכביש.הוא נסע על 140 בכביש שלא רק שלא היה פתוח,אלא גם היה עמוס מאוד. אז מה עושים?חס וחלילה שתקח את המסלול השמאלי ותסתפק בו. הוא היה צריך לעשות זיגזג בין מכוניות ובין משאיות ולחתוך מימין ומשמאל.הוא חשב שהוא במירוץ. ובנוסף להכול,הוא עישן באוטו,שם מוזיקה הזויה שממש לא התאימה לו (אבבא סטייל
) בפול ווליום, ואחרי ששאלתי אם יש לו ילדים(הוא נראה בן 30) הוא אמר לי שלא רק שהוא לא נשוי-גם אין לו חברה.למה?כי יש לו דרישות גבוהות!חההההההXDDDDDDD למה מי תרצה אותך,משוגע?!?! כשחשבתי בין כל התימרונים על הכביש שכבר לא יכול להיות יותר גרוע-שאלתי מה מצב עבירות התנועה שלו... להלן הרשימה: -3 כי הוא לא היה חגור -2 על מהירות מופרזת -1 על נסיעה כשהוא שיכור -1 כי הוא עבר באדום ואז,כמו איזה קטע סדיסטי מטורף יותר-החלטתי לשאול אם הוא עשה תאונה... הוא סיפר לי שבאחת(!!) הפעמים שהוא עבר באדום-הוא נכנס חזיתית ברכב ממול...ושזו הייתה תאונה קשה. כמה דקות אחרי זה הוא חתך ג'יפ והלחיץ את הנהג שלו עד כדי כך שהוא סטה מהמסלול שלו,גרם למכונית מאחוריו לבלום,ונעצבר שנייה לפני שהוא נכנס במשאית.ואז הוא קילל שהם לא יודעים לנהוג ושהם כמעט עשו תאונה עכשיו. אנשים כאלה הורגים-רוצחים,יותר נכון,אנשים אחרים. אני ספרתי במהלך נסיעה של שעה 4 מקרים בהם הוא סיכן לא רק את עצמו ואותי,אלא גם-אם לא בעיקר(!!) את המכוניות מסביב שהוא חתך אותם בגסות וגרם להם לבלום,לצפור,לסטות מהמסלול שלהם וכו'. גועל נפש
באמת שלא פחדתי ככה הרבה זמן...אני לא יודעת איך לא קרה כלום

אני אגיד לך איך לא קרה כלום

תודה לנהגים האחרים שיודעים לנהוג, מסתבר שיש גם כאלה. אבל הסיפור הזה לא מפתיע אותי. א. תרבות הנהיגה בארץ. ב. עובד מטבח (מבוסס רק על היכרות אישית אז סליחה על ההכללה). מידי פעם אני רואה כאלה חכמולוגים שחושבים שמותר להם הכל. אבל זה לא רק זה, אפילו בדברים הקטנים אפשר לראות שאנשים לא יודעים לנהוג. כאן כל אחד חושב שמותר לו הכל, לא מכבדים רכבים אחרים על הכביש, לא מכבדים אנשים אחרים... בממוצע נהרג יותר מבן אדם אחד כל יום בתאונות דרכים. כל יום מתפרקות שתי משפחות לפחות, וזה עוד בלי לדבר על כל הפצועים קשה. פשוט עצוב

darklighter

New member
../images/Emo45.gifבאמת עצוב../images/Emo10.gifאני שמחה ששרדת את זה הילה|שטן

אנשים שכבר נעצרו בעבר וכבר עברו תאונות אמורים ללמוד את הלקח בעעע...

adii1201

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

כבר סיכמנו בטלפון שהיה עדיף להתייבש באוטובוסים
לא אמרת לי אחרי שהוא הקפיץ אותך אז לתחנת אוטובוס שאם הוא היה לוקח אותך לירושלים היית יורדת באמצע הדרך?
מה החלטת לעלות איתו לטרמפXD?

אני אוהב ליסוע באוטובוס!

זה רק אני, עם המוזיקה שלי, וכדי לעשות את זה מושלם אז שיירד גם גשם
אבל שיפסיק כשצריך לרדת, כמובן

adii1201

New member
זה לא כזה כיף כשיש לך 3 אוטובוסים הביתה../images/Emo69.gif

הילה מחכה להסעה מהבסיס אח"כ לאווטובוס לירושלים ואח"כ עוד מלאאאאאאא זמן לאוטובוס שייקח אותה לבית
זה נורא

הסעה מהבסיס זה לא נחשב!

גם אני יכול להשתמש בזה
גם אני הייתי צריך הסעה מהבסיס, אוטובוס, ואז עוד אוטובוס שעובר פעם בשעה וחצי והשעת יציאה שלי מהבסיס היתה מאוד גבולית (קרה לא פעם שאיחרתי לאוטובוס הביתה ב-5 דקות). אבל דיברתי על נסיעה באוטובוס בכלליות

למעלה