כרטיסים להופעות של רדיוהד הקיץ למכירה

RedCharlie

New member
כרטיסים להופעות של רדיוהד הקיץ למכירה

אם יש לכם תוכניות ארוכות טווח לקיץ הקרוב שכוללות נסיעה לאירופה אולי תחשבו פעמיים לאן אתם נוסעים. רדיוהד הוציאו למכירה כרטיסים להופעות הקרובות שלהם בקיץ (יוני-יולי וכו') ומכירי הכרטיסים נעים בין 40-60 פאונד. תאריכים: דאבלין: Malahide Castle 7/6/08 פריז: Bercy 9-10/6/08 ברצלונה: Parc del Forum 12/6/08 נימיס(צרפת) - Nimes Arenes 14/6/08 מילאנו -18/6/08 Milan Civica Arena גרמניה - Southside Festival - 20/6/08 גרמניה - Hurricane Festival 22/6/08 לונדון - London Victoria Park 24-25/6/08 גלאזגו - Glasgow Green 27/6/08 מנצ'סטר -29/6/08 Manchester Old Trafford Cricket Ground אמסטרדם - Amsterdam Westerpark 1/7/08 דנמרק - Roskilde Festival 3/7/08 ברלין - Berlin Wuhlheide 8/7/08 ביחרו את יעד המועדף עליכם :) אני אישית בונה על לונדון.

RedCharlie

New member
לינק מצורף לרכישת כרטיסים

http://tickets.waste.uk.com/Store/DisplayItems.html

V e g

New member
../images/Emo51.gif

נראה לי שאני פשוט אראה את כולם וזהו

FunkyMonk

New member
חבל לרשום סתם..

חצי מההופעות האלו כבר מולאו. שליש מאלו שעוד לא מולאו - הינם פסטיבלים וכאלו. לא שזה רע, אלא שהמחיר של הכרטיס מיועד בשביל הפסטיבל ולא בשביל רדיוהד - ולכן הוא יקר. אני בטוח שטור יארך יותר מחודשיים, ואני מקווה שהם יגיעו ליוון או טורקיה, לפחות.

RedCharlie

New member
בינינו

מה זה משנה אם הם מגיעים ליוון או לטורקיה או לטימבקטו. אני חושב שהופעות הפתיחה לטור הזה הם ההופעות הכי טובות ומלאות אנרגייה שיש. כמובן שהטור הזה ימשך וירחיק לכת. אבל זאת המלצה כשהפיתה עוד חמה מהתנור. וכן זה יקר, מה לעשות... בשביל שלמות צריך לשלם ;]

Anuerysm

New member
וואלה אתה צודק, לא חשבתי על זה

הופעות בתחילת הטור באמת הכי טובות, לא רק אצל רדיוהד

למעלה