כרטיסים להחלפה לאספני כרטיסי תחבורה ציבורית
א אסיק1 Member 18/12/16 #4 אני רואה שאין לך שם את הכרטיס הירוק החינמי שניתן לחיילים ברכבת. אני זוכר (בשנות השמונים המוקדמות) שהכרטיסן היה עובר ונותן לנו. ** גם לי אין.
אני רואה שאין לך שם את הכרטיס הירוק החינמי שניתן לחיילים ברכבת. אני זוכר (בשנות השמונים המוקדמות) שהכרטיסן היה עובר ונותן לנו. ** גם לי אין.
א אסיק1 Member 18/12/16 #6 אלו ותיקים יותר אני זוכר שקיבלתי ירקרקים. ** שאלה מהצד, האוסף ממוין לפי תחנות?
א אסיק1 Member 18/12/16 #8 שמתי לב שיש אחד לתל אביב הישנה, זו היתה תחנת בית המכס? או תחנת יפו? מרכבת העמק אז והיום יש לך?
S santaisr New member 19/12/16 #9 רוב הכרטיסים מתל אביב הישנה ובחזרה משנים שונות מסדרות שונות. עליתי להארץ בשנת 1997, אז אני לא יודע איפה הייתה התחנה הישנה. מרכבת העמק אז והיום לצערי אין כרטיסים.אותה בעיה עם כרטיסי חניה ותדלוק - רק מאזור ירושלים.
רוב הכרטיסים מתל אביב הישנה ובחזרה משנים שונות מסדרות שונות. עליתי להארץ בשנת 1997, אז אני לא יודע איפה הייתה התחנה הישנה. מרכבת העמק אז והיום לצערי אין כרטיסים.אותה בעיה עם כרטיסי חניה ותדלוק - רק מאזור ירושלים.
M malon New member 19/12/16 #10 כרטיסי הנסיעה שלי... לא ממש מתחבר לתחום, אז אם מישהו מעוניין, אשמח להצעה של החלפה/רכישה
א אסיק1 Member 19/12/16 #12 כרטיסים נהדרים, וגם מצאתי תשובה לשאלה ששאלתי. אין כמו קול העם לפתור קושיות.