כרטיסים לפסטיבל אייקון ב-

כרטיסים לפסטיבל אייקון ב-../images/Emo43.gif

רוצים כרטיסים לפסטיבל אייקון? אתר
מחלק 20 כרטיסיות לפסטיבל אייקון: מבעד למראה, שיתקיים בחול המועד, 28-26 בספטמבר. רוצים להיות בין הזוכים? השיבו על חידון בנושא מד"ב ופנטזיה בפורום מד"ב ופנטזיה ואולי תהיו שם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=161&MessageId=145066281
מחר בשעות הבוקר תתארח אסנת סגל - קלינאית תקשורת ודוקטורנטית העוסקת במחקר בנושא תפיסת דיבור- השלבים הראשונים ברכישת שפה. סגל תשיב לשאלות גולשי פורום התפתחות תינוקות ופעוטות על שאלות בנושא גמגום, היגוי משובש, התפתחות שפה בקרב תינוקות ופעוטות ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1633&MessageId=145027540
יש לכם תמונה ממיסה של הילד והכלב המשפחתי? העלו תמונה מתוקה של הילד עם בע"ח לפורום הורים לפעוטות ואולי תזכו בכרטיס זוגי ל"חיי כיף"! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=144890016
בא לכם לקבל DVD לילדים לחג? ספרו לנו בפורום הורים וילדים מבלים על חוייה מיוחדת של הילד עם בע"ח ואולי תקבלו את ה-DVD "לג'ירפה נתפס הצוואר": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1903&MessageId=144889935

../images/Emo216.gifנצל"ש מטורף-לינקין פארק באים לארץ!!!!!!!

לא ייאמן..ואחרי המופע של 30 שניות אמרתי שחייב להיות איזשהו "זרם" של להקות שאני אוהבת שיבואו לארץ וזה מתחיל לקרות. אני לא מאמינהההההההההההההההההה!!!!!!!!!@#$%^ 15 בנובמבר-פארק הירקון. הולך.להיות.מטורף.!!

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif חוחו> <

לא אוהבת אותם, אבל אם את הולכת.. הב פאן

איך אתן לא אוהבות אותם!?../images/Emo2.gif ../images/Emo223.gif

איך אפשר שלא לאהוב את IN THE END? את NUMB? את PAPAERCUT? *_* וגאדמט, עוד מלא טובים! ואני מסכימה עם קארין, די הפסקתי לשמוע אותם אבל אני כלכךאחזור אליהם עכשיו!! הזוי, פשוט מטורף שהם באים... הכל לא ציפיתי לזה.
עכשיו רק צריך לחסוך 330 שקל.

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif האמת ש..

את השירים האלה ממש לא אהבתי, חח זה עניין של טעם> <

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איזה הזוי דווקא להקות שהתחיל לרדת

לי מהם ואיבדתי תקווה לגביהן באות XD אבל אני כלכך שם!#!@#
ולא מעניין אותי שלמחרת יש טיול שנתי!!!

Wrath Within

New member
כל הזייייייייייייייייייייין.../images/Emo11.gif

זהו, פרשתי מלאהוב להקות. נמאס.

בננות, מה נסגר עם מפגש סוכות? ../images/Emo223.gif

אני מכינה לכן משהו נחמד לחג!! <:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif וווהו מפגשD::::::::::::::

אולי סוףסוף אני אראה אתכןD; ועינת,את באה איתי.

NoAmItA ChAn

New member
היוש!! DDD:

אז טוב, מה אני יכולה לומר - ממש ממש כיף לי פה! למרות שזאת הפעם ה-15-16 שלי כאן, אני נהנית מכל רגע! אני אוכלת מלא (בעיקר ירקות ודברים לא כשרים בעליל),שוחה המון בים ובבריכה עד כדי כך שהעיניים שלי כבר אדומות שזה מפחיד ואפילו לוקחת קורס Kite-Surfing. אני לא ממש ממש טובה בזה, אבל מחר זה היום האחרון, ואני מקווה לעלות על הבורד :) הכרתי כאן כמה אנשים נחמדים, למרות שאין ממש אנשים חתיכים ושווים >: עכשיו כבר בקושי יוצא לי לקרוא (למרות שסיימתי את הספר הראשון שהבאתי), והאמת? גם בקושי יוצא לי לשמוע מוזיקה באייפוד שלי. מה זה בקושי - כבר כמה ימים שלא שמעתי באייפוד, ובאופן מוזר למדיי, אני לא מרגישה שזה חסר לי בכלל O: סדר היום פה מטורף: כשאני לא צריכה לקום בשמונה כדי להספיק לקורס שלי בבוקר, אני קמה באיזור העשר, מתחיל לפהק בשעה שמונה ומתרסקת במיטה בשעה עשר וחצי. זה כל כך מצחיק, כי כל היום אנחנו בחוץ בשמש וכל היום אנחנו שוחים והולכים וחוזרים ואוכלים, שאנחנו פשוט מתעייפים כל כך מהר. פתאום ללכת לישון בשתיים-אחת בלילה נראה לי פשוט הזוי ברמות. זה מרגיש לי כאילו הגענו לכאן לפני יומיים מצד אחד, אבל כאילו אנחנו גרים כאן כבר חודש מצד אחר - אנחנו מכירים כאן את כולם ואני מכירה כל מסעדה ופינה באי הקטנצ'יק הזה. ועדיין אני כל פעם נפעמת מהיופי של השקיעות כאן, מהתמונה המדהימה של מליארד הכוכבים שרואים כאן (ולא צחוק, אני כבר לא מזהה אף קבוצת כוכבים שאני מכירה), מהאוכל המדהים שיש פה, וכמובן - מהריח, מהטעם (לצערי), מהמגע ומהיופי של הים. אני אעלה אח"כ הכל לפייסבוק, אז אין מה לדאוג P: בקיצור - אני לא רוצה לעזובבבב ;_______; אבל נתראה עוד שבוע כזה :)

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif נשמע נהדר !../images/Emo66.gif

שמחה שכיף לך כ"כ, זה נשמע פשוט חוויה מדהימה.. אבל די נו, מתגעגעים פה
סתםסתם, העיקר שאת נהנת לך שם ואני יושבת פה ומקנאה .
מחכים .

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ווואוו!O:

אומג זה נשמע מדהים! יואיואיו אני כלכך טסה לשם באחד מן הימיםXD תהני כמה שאת יכולה! נשמע שלא קשה להנות שם.:)

Wrath Within

New member
יאייייייייי, 3>../images/Emo11.gif

תחזרי כבר. אני מתגעגעת ואין לי למי לחפור ;-;

למעלה