כרטיסים לפסטיבל הקומיקס ב-

כרטיסים לפסטיבל הקומיקס ב-../images/Emo43.gif

מצבי לחץ ודחק אצל בני נוער: אירוח יועץ חינוכי כיצד נעורר בילד העצלן מוטיבציה ללמוד? איך לעודד אותו לדבר על אירוע חברתי שעבר? כיצד ללמד אותו לקחת אחריות? בשעה 20:30 יגיע שחף בן שלום - יועץ חינוכי עם התמחות בליקויי למידה והפרעות קשב לפורום הורים למתבגרים וישיב לשאלות הגולשים בכל הקשור למצבי לחץ ודחק שונים אצל בני נוער: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=94&MessageId=154653469
כרטיסים לפסטיבל "אנימיקס" אצלנו! פסטיבל "אנימיקס" חוגג השנה את שנתו האחד עשר, בחמישה ימי שיכרון חושים של אנימציה, קומיקס וקריקטורה. רוצים להיות שם על חשבוננו? הקליקו על הלינק, הציעו טקסט לסטריפ הקומיקס היומי שיועלה בפורום קומיקס ואולי תזכו בכרטיס זוגי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=272&MessageId=154669416
בואו לגלות את עולם השוקולד! כולם יודעים ששוקולד הוא חומר גלם נהדר למגוון של מנות וקינוחים. שתפו את פורום מתכונים במתכון השוקולדי המנצח שלכם. 15 גולשים יקבלו במתנה סדנת שוקולד ממגוון הסדנאות של חוות השוקולד "גליתא": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=154691123

תמונות!!!../images/Emo3.gif

טוב בשבוע האחרון הצפנתי עם האופניים והגעתי לכל מיני עיירות מדהימות!! הייתי בדורחרדם, רנסדורפ,זומרדורפ וברוק אין ווטרלנד. העיירה שהכי הדהימה אותי והיתה למעשה הכי שונה בנוף ההולנדי היא דורחרדם!! היא נראיתה ממש נורבגית! הרגשתי שאני בעיירת דייגים בנורגיה
ובגלל זה בחרתי בתמונה הזאת להכי מייצגת! את השקיעה המהממת שהיתה שם אתמול בערב!

רנסדורפ../images/Emo20.gif

הכנסיה שלהם ממש מיוחדת! צריח מלבני לגובה. בד"כ כנסיות הן עם צריחים מעוגלים. וזאת ממש משכה לי את העין מרחוק. חשבתי בהתחלה שזה מבצר

ברוק אין ווטרלנד../images/Emo130.gif

ברוק אין ווטרלנד היא עיירת מיליונרים! שמתי לב שהיא שונה מיתר העיירות שראיתי עד היום מכיוון שממש רואים הבדל בין רמת העושר של הבתים, המכוניות וכמובן היכטות. כאן מדובר בעיירה מבוססת של אנשים מאוד עשירים. ראיתי מכוניות אספנים שממש נוסעים בהן
לא הספקתילצלם.

adii1201

New member
איזה תמונות מהממות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

CharmedRulez

New member
תמונות מדהימות. איך המזג אוויר שם?

נראה שחמים כזה אבל לא בשביל מעיל, נעים בשביל קצר כזה ואיזה קפוצ'ון. ספר לי ספר.

צ'רמיוןקוש../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

אז זהו.. שהמזג אוויר כזה הפכפך שאיפשר לדעת מה יהיה בעוד חצי שעה! חצי שעה?? 10 דקות!! אתמול כמעט יצאתי לסיבוב של 40 ק"מ כי מזג האוויר שהיה בחו.ץ הטעה אותי ורבע שעה אחרי התחילו עננים שחורים וגשם ורוחות עזות ולא יצאתי בסוף ומזל!! התמונות שאתה רואה זה ממזג אוויר קריר שמצריך ז'קט במיוחד שאני על אופניים. כל האיזורים פתוחים והרוח שם מאוד חזקה. כשהגעתי לאגם הענק קינסלמיר,השביל אופניים שמגיע לשם הוא בעצם שביל באמצע "הים"",והרוח שם כמעט העיפה אותי
היום בבוקר הייתיעם חולצהקצרה והיה בסר ועכשיו התחיל להיות קר וגשום
בקיצור!! צריך תמיד שיהיה בתיק ז'קט! גם כשיש שמיים מושלמים כמו שרואים בתמונוץ זה האוגוסט הכי טוב שהיה לי אוור!! היה אולי יום או יומיים החודש שהגענו ל23 מעלות ועוד יום שהיה 26. זהו!! כל השאר לא עובר את ה 20!!
ביי דה ווי הטיול השאפתני עם האופניים שאני מתכנן וצריך בשביל זה יום של עד 18 מעלות ושמיים תכולים,זה לאי מרקן! MARKEN,תבדוק בגוגלמפ!

james p

New member
אתה תמיד נמצא במקומות יפים!!!

והתמונות שלך מדהימות כרגיל! כל הכבוד!

adii1201

New member
הוא לא דיבר עליך כפרע../images/Emo6.gif

הוא דיבר על ג'יימס דנטון AKA מייק דלפינו

james p

New member
../images/Emo269.gifאיי נואו. סתם בצחוק.......

מעצבן אותי שאני חולק שם עם היענו חתיך בסנט הזה שאני מנסה להתייחס לזה בהומור. (מוזר אבל הומור)

למעלה