כרטיסים לפסטיגל ב-

כרטיסים לפסטיגל ב-../images/Emo43.gif

נפצעתם במהלך פעילות ספורטיבית? אל דאגה הדר שוורץ - פיזיותרפיסטית, בעלת בית ספר לפילאטיס וראש ביה"ס לפילאטיס בקמפוס שיאים, תתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא בנושא פציעות ספורט ופילאטיס שיקומי הערב ב-20:00 ותשיב על שאלות בתחום פציעות ספורט: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=132&MessageId=146446771
כך נתמודד עם האנדומטריוזיס יואב אופק – מגשר ומאמן אישי העוסק במעגלי יחסים ייתן כלים להתמודדות עם מחלה כרונית עם המשפחה והחברה הקרובה. האירוח יתקיים הערב בשעה 20:00 בפורום אנדומטריוזיס. כולם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1363&MessageId=146428473
מה דעתכם על כרטיס זוגי לפסטיגל מתנה? ספרו לנו בפורום להיות הורים על לילה מטורף שחוויתם עם הילד. 25 גולשים יקבלו כרטיס זוגי פתוח לפסטיגל! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=149&MessageId=146540546
אילו תמונות הכי שוות פרס? לאחר שגולשי פורום מזג האוויר העלו תמונות משגעות של מזג אוויר, הגיע הזמן לחלק הסוער ביותר - שלב ההצבעות. הצביעו לתמונות שהכי אהבתם ועזרו לקבוע מי יזכה בפרסים שווים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=393&MessageId=146545215
עייפים ותשושים? מתקשים להתרכז? בואו להתרענן, להתחדש ולדבר על זה באירוח מעניין שכולו שאלות ותשובות על עייפות ותשישות, בעיות בריכוז וזיכרון ואפילו קצת על מלנכוליה חורפית. יוכי עזיז – נטורופתית ומנהלת מחלקת הדרכה וייעוץ טלפוני בסולגאר ישראל תתארח מחר בשעה 14:00 בפורום תוספי תזונה ותשיב לכל שאלותיכם בנושא: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=4374

אהאהא, חזרתי מלונדון! *-* ../images/Emo223.gif

ואי, אין לי מושג איך אני הולכת לסכם את הטיול הזה, אפילו שזה היה רק 4 ימים... לצערי זה נגמר מהר מדי:( היה כלכך כיף! הייתי בטוחה שאני ארגיש זרה בין כל הבריטים ושאר האנשים שם, אבל דווקא היה ממש אחלה! טסתי עם ליאור [למי שמכיר- ליאור מהפייסבוק], אמא, דודה ובעלה. היה ממש מצחיק איתם, זה דבר ראשון! דבר שני- ההופעה המדהימה של אבנג'ד פאקינג סבנפולד! אני בכלל לא מאמינה שהייתי שם... שראיתי אותם, ששמעתי אותם מנגנים, ושרתי איתם ועם שאר הקהל הבריטי החתיךךךךךךךך הורססססססססססס *-* [תסלחו לי, כן!?
] טוב, בעיקרון לא עשינו הרבה בלונדון, טיילנו פה ושם בBIG BAN, כיכר פיקדילי, וחרשנו על הרחוב אוקספורד
הלכנו וחזרנו אותו כלכך הרבה שבאמצע הדרך נפלט לי 'תכף מגיעים הביתה'XDD המזג אויר שם מ-ו-ש-ל-ם. גאד, כמה שאני אוהבת את האפרוריות הזו בשמיים, הקור [13 מעלות], וטיפות הגשם [לא ירד הרבה, בכלל לא]. פשוט אוירה מושלמת.
היה לנו במלון מכונה של קוקה-קולה עם עוד משקאות כאילו, אבל מי התייחס אליהם?! שתיתי איזה 7-8 פחיות, בלי להגזיםXDD כל אחת עולה חצי פאונד^^ [2 שקל,נו] קיצרררררררר, בלה בלה, ה-הופעה! הגענו כולם במונית אל מקום ההופעה, זה היה רחוק יחסית מהמלון שלנו ומהמרכז, וראינו את התור הענקקקקק! כולם עם חולצות שחורות של אבנג'ד/סטון סור/להקותאחרות, גם אני וליאור היינו עם חולצה של אבנג'ד, הרגשנו כלכך שייכות! לא משנה איזה עדה אתה, מאיפה אתה, או בן כמה אתה, אתה שייך לקהילה הזו שנקראת אבנג'ד [או מטאל בכלל
], זה פשוט היה מדהים. קיצר, נכנסנו לתור ב5 וחצי, ב6 נפתחו השערים, הכל התחיל לזוז, מתוקתק, בכיף כזה. נכנסנו וראינו את המרצ'נדייס, כל המכירות שלהם, קפוצ'ון עולה פאקינג 45 פאונד! [270 שקל], בסוף קניתי קפוצ'ון ב20 פאונד, שמכרו בחוץXD שבעיקרון זה זיופים, אבל לא נורא, זה עדיין יפה. מקדימה יש את התמונה של נייטמר[האלבום, לא הסינגל] ומאחורה תמונה של אבנג'ד [כשהם 5], וכתוב את הטור! ^^ קיצר, הייתה להקת חימום, HELLYEAH, חוץ מזה שהיה להם קצב רועש במיוחד והיה כיף לזוז ולעשות הדבאנג- הם לא בדיוק מענייניםXD אחר כך עלו STONE SOUR, קורי ממש ממש חמוד *-* ואני בכלל לא שומעת סליפנוט, אבל השירים שלהם ממש אחלה והייתה הופעה מעולה! בלהבלה, אבנג'ד עלו. מייק פורטנוי ומאט במרכז, סיניסטר-גאד-גייטס בצד שמאל, ג'וני קרייסט וזאקי -פאקינג ג'ניוס- ונג'יס מצד ימין
שומעים את המנגינה של NIGHTMARE מתחילה... סאונד מטורף, אורות, כולם מריעים, מוחאים כפיים וצועקים - ניייייטטטטטטטטממממממממרררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!11 היה פשוט כיף מטורף לשמוע את כולם צועקים IT'S YOUR FUCKING NIGHTMARE
בכלל, שהרבה לבשו חולצה של זה, מדהים. רציתי אחת כזו, עלה 20 פאונד. אני מקווה שזה יגיע לארץ ויעלה פחות.:/ נייטמר נגמר, מתחיל CRITICAL ACCLAIM... בקטע של ג'ימי [מוקלט] כולם התחילו למחוא כפיים ולהריע!! נתנו המון כבוד, שרו והשתוללו. ואחרי הקטע של ג'ימי, מאט לא שר הרי בהופעות את הבתים, אז כולם עשו [כמו בכל הופעה] היי! היי! לפי הקצב של התופים, יו נואו, וזה היה כזה כיף<!~@#$ טוב, אני לא זוכרת את הסדר של השירים, אבל אם אני לא טועה WELCOME TO THE FAMILY היה השיר הבא... היה מדהים לשמוע את כולם צועקים וולקאם טו דה פמילי
וחשבתי המון על הקהל שלנו! זה יכול להיות מדהים בלייב פה... הרי אנחנו גם חלק מהמשפחה! אבל האמת שהם די משנים לשיר את זה הלחן בלייב... נשמע קצת שונה, אבל עדיין יפה
השיר הבא היה, אחד המדהימים בלייב ובכללי של אבנג'ד, BURIED ALIVE. לליאור לא היה כוח לצלם יותר ואני לא רציתי לוותר על זה, אז צילמתי את ההתחלה עד לסוף הפזמון והתייאשתי, ממש רציתי לשיר ולראות אותם מנגנים ולא להתעסק בצילום, אז אין לנו סרטון של כל השיר.. אבל לא נורא, יש ביוטיובP: קיצר, כ-ו-ל-ם שרו את הפזמון, היה מדהים לשמוע אותם צועקים 'HEY, I CAN'T LIVE IN HERE FOR ANOTHER DAY..." , ובקטע מעבר אחרי הבית השני הדליקו על הבמה אש על לפידים כאלה, וזה עשה מה-זה בום! אתם לא מבינים איך נבהלתיXD חשבתי קרה משהו בבמה, פתאום אני רואה אש בתפאורה והקצב של באריד אלייב מתחיל...
ואז אט אמ לקח נשימה לקטע הבא והוא התחיל לשיר את הקטע המהיר עם כולם... טייק יו דאון נאו, בלה בלה, וכולם מצעקו GET YOUR FUCKING HANDS OF ME! ובמיוחד בסוף - THIS IS NOW YOUR LIFE - DIE BURIED ALIVE! אחח אחח.. איזה שיר גאוניייייייייייייייי
אלפי לבבות. אני חושבת שהשיר הבא היה BEAST AND THE HARLOT... היה מ-ט-ו-ר-ף! כ''כ כיף לשמוע את סיניסטר וזאקי מנגנים סולואים ביחד!?@~#<^@#
ובכלל, יש לשיר הזה קצב בלייב. אני אישית לא ראיתי שעשו פוגואים כי הייתי די רחוקה מהרחבה, אבל ראיתי מצוין! כי הרצפה הייתה בשיפוע, וככל שאתה הולך יותר אחורה זה יותר גבוה, אז הייתי די במרכז:) היה ממש כיף לשיר את זה, ולמזלי גם לא התבלבלתי במילים בקטע מעבר בסוף
כי זה תמיד קורה לי. מה היה השיר הבא..? אממ, אולי SO FAR AWAY, אני לא בטוחה.. בכל אופן, מאט דיבר על ג'ימי והתחלפה התפאורה, מהתמונה של נייטמר שהייתה בהתחלה, לתמונה שלהם עם ג'ימי...
אז מאט דיבר עליו קצת, ואז הציג את מייק פורטנוי והסביר כמה שהוא עזר להם וכמה שהקהל תמך בהם כשג'ימי מת, הוא סיפר על ספר שהם קיבלו עם המון מכתבים של מעריצים ל/על ג'ימי, וכל מיני מתנות, ושהם שומרים הכל. כולם בקהל מחאו כפיים, עשו רעש והריעו, ובאיזשהו שלב גם התחילו לצעוק 'ג'ימי!' ואחר כך 'דה רב! דה רב!' ומאט אמר תודה:) קיצר, התחיל סו פאר אוואי, אני אישית לא שמעתי הרבה מסביבי שרים את הבתים, אני הצלחתי אשכרה לשמוע את עצמי חזק, אפילו קצת הפדחתי לשיר כי שמעו אותיXD ואז לפני הסולו מאט אמר 'כולם להרים ידיים, בן ניתן לבן זונה הזה למעלה קצת כבוד' וכולם הריעו ומחאו כפיים. איזו הרגשה של כבוד ואהבה הייתה לג'ימי, אתם לא מבינים. זה כ''כ כיף שאתה לא מרגיש שאתה היחיד שחושב ככה, או אוהב אותם, ואותם.
לא זוכרת איזה שיר היה אחרי זה, אולי AFTERLIFE, הוא היה הכייייייייהכייייייייי מדהיםםםםםםםםם!!! אין כמו השיר הזה! ועוד בלייב! מטורף איך שכולם מחאו כפיים כששמענו את הכינורות בהתחלה.. וישר סיניסטר וזאקי התקרבו אחד לשני בשביל הסולו הזה בהתחלה...
וכולם התחילו לשיר את הבתים, שמעו את הקהל ממש טוב וחזק, במיוחד בפזמון... תשמעו, זה המנון. פשוט המנון השיר הזה. אין אחד שלא ידע את המילים! זה אפטרלייף! פשוט ככה. הכי נהניתי ממנו.
גם שם בקטע של ג'ימי כולם התחילו להריע לבן אדם. בכלל, זה שיר שלו. זה הרגיש הכי מיוחד ומוזר...
נמנמ, איזה עוד שירים היו? כבר שכחתיXD אה כן, GOD HATES US. נהניתי כי אני אוהבת את השיר הזה, כמו כל שיר של אבנג'ד, אבל אני לא בטוחה שהרבה נהנו שם... משום מה זה לא היה נשמע כאילו כולם התלהבו. אני אישית לא שמעתי או ראיתי הרבה ששרו. בטוח היה פוגו מקדימה כי זה שיר רועש, אבל לא שמעתי שצעקו טוטאל נייטמר, או גאד הייטס אס. נקסט סונג... UNOLY CONFESSIONS! וווווואאאאאאייייייייי, כמה שזה הרגיש רגע של וייקינג דה פולן! זה נשמע כזה שיר כבד בלייב, הגיטרות והתופים, הצרחות של מאט, זה היה נשמע בול כמו זה בהקלטה, ויותר טוב!
כוווווווולם שרו, זה ידוע שזה אבנג'די ביותר. ממש. ואם אני אהבתי אותו וחשבתי שהוא אבנג'ד- אז אני חושבת פי אלף ככה. יש את הקטע עם הגיטרות והתופים לפני הפזמון שיש מנגינה עם עצירה כזו[תשמעו ותיזכרו] - כולם עשו הדבאנג!

המשך >> XD ../images/Emo223.gif

קיצר, הייתה איזשהי עצירה באנהולי, לפני הפזמון האחרון. מאט שאל מי היה בהופעה שלהם בברמנגהם [אואיךשאומריםאתזה] והזמין את סיניסטר לנגן איזשהו סולו של מטאליקה, ממה שאמרו לי כי אני לא זיהיתי [רואים ושומעים את זה מעולה ביוטיוב, חפרו HAMMERSMITH APOLLO, דרך אגב, ולא אני צילמתי] קיצר, כולם עשו בקהל ברחבה מעגל גדול ונקלעו לפוגו, אבל זה לא היה נראה כואב או מאיים, זה היה נראה ממש כיף *_* הם פשוט קפצו ורצו מצד לצד במעגל וחדפו פה ושם, זה לא היה אלים למדי. ואז אבנג'ד המשיכו את הפזמון האחרון של אנהולי והכל המשיך כרגיל^^ ואזזזזזזזזזזזזזז... מאט אמר שיש להם זמן לשיר אחרון
והוא שאל... מה אנחנו רוצים שהם ינגנו... BAT COUNTRY OR ALMOSTEASY? באט קאנטרי? ווהוווווווו. אולמוסט איזי? ווהווווווו. אני הייתי מאלה שצעקו והריעו לאולמוסט איזי. סוף מאט החליט על באט קאנטרי. כמוהן שנהניתי ממנו, שיר מטורף
אבל הייתי מעדיפה לשמוע את אולמוסט איזי בלייב.;; טוב נו, לא נורא. HE WHO MAKES A BEAST OUT OF HIMSELF... GETS RID OF THE PAIN OF BEING A MAN !!!!!!!!!1 בלאגן ופוגו מטורף בקהל, כולם קופצים, שרים ומריעים, ובעיקר מתפרעים מצד לצד עם הדבאנג -כנ''ל לגביי. שרתי כמו לא יודעת מה, כי ידעתי שזה יהיה השיר האחרון, ונהניתי מכל פאקינג רגע. ובקטע סוו סורי יואר נוט היר, מאט סימן לכולם להזיז ידיים מצד לצד וזה היה גם נחמד^^ ובסולואים כמובן, זאקי וסיניסטר עמדו אחד ליד השני, וגם מדי פעם סיניסטר וג'וני היו ביחד^^ וזהו, כשנגמר השיר הם הלכו...
הכל עבר כלכך מהר, אבל זה היה כיף, מקסימום הייתי דורשת עוד2 שירים וזה ממצה את עצמו. הייתי ממש מבואסת שהם לא שרו את סיז דה דיי [איך לא!??!?@ למה לא!??!?! מה עובר עליהם?! זה הכי מוכר שלהם;;] אבלללללל, לא נורא. שום דבר לא נורא אחרי הופעה שכזו, ובכלל, הזדמנות שכזו. ותודה לאלוהים על זה.:)
[ואני מתכוונת לזה.] אהההההההה, ושכחתי לספר איך הם היו לבושים. טוב נו, כמו תמיד כזה.XD מייקי עם איזשהי גופיה שלא שמתי לב אליה כי הוא הוריד אותה ממש מהרXD מאט עם גופיה לבנה [שקסי*-*] ווסט שחור מעל - שכחתי לציין שהוא קפץ לקהל [לא זוכר באיזה שיר זה היהX:] וכשהוא חזר לבמה הוא חזר בלי הווסטXD רק הם גופיה לבנה. זאקי ההורררררסססססססססססססס עם חולצה לבנה מכופתרת ופפיון אדום
כ''כ סקסי שזה כואב, גאד. סיניסטר עם חולצה שחורה עם קצת קצת מחשוף בחזה שרואים את הקעקוע של ה-FoREVer. וג'וני עם חולצה לבנה עם קשקושים שחורים עליה, די מוכרת לי, ומוהק מדהים על הראש
וזהו. יאללה, די. [תסלחו לי על החפירה, אני אפילו תוהה אם מישהו הגיע לפהXDD פשוט כלכך הרבה אנשים מתקשרים אליי לשאול איך היה, שאני אומרת להם- עוד מעט אני כותבת בפורום, תקראו שם, אין לי כוח לדברXD אז אז, ביי.]

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אומגגגגגגגגגגגגגגגג

נשמע שהיה כלכך כיף!@#$ יאו אני מתה;; כלכך בא לי גםםם;-; יאו. שמחה שנהנת! נו,הבאת את סינ איתך?D; אעאעאע. וכן,קראתי הכל. אעאעאע.

הבאתי את זאקי איתי *-* ../images/Emo223.gif

אני מאוהבת בו! כזה חתיךהורס,גאד*- הוציא לי את העיניים עם הפפיון הזה. באמת שהוא ממש יפה. ושכחתי לכתוב משהו לסיום ההודעה והחוויה שלי- אף פעם, אבל אף פעם, על תוותרו על החלום שלכם. אבנג'ד הוכיחו לי שהכל אפשרי. וכמו שרציתי את זה כלכך- ככה עשיתי את זה. ואני כ''כ אוהבת אותם. ואני לא יודעת מה לעשות עם האהבה הזו, אבל נראה לי שעשיתי מספיק. לקנות מוצרים שלהם, להנות מהמוזיקה, לראות אותם בלייב.. זהו.
אני יכולה להגיד שאני יכולה למות בשקט? אבל יודעים מה- אני לא רוצה. יש לי עוד הרבה לעשות. *-*

אני שונאת אותךךךךךךךך ../images/Emo223.gif

יא מעצבנת אחתתתתתתתתתתתת את הכנסת אותי לכל זה ובסוף לא באת!~<!@#$#?#$ בא לי להביא לך כאפה וירטואלית, אבל אני אשמור את זה להופעה של לינקין! אני מתכננת על דה יוזד באוגוסט, דיר באלק את לא מוכנה! ודרך אגב- לא סטליסט מושלם, סיז דה דיי ממש חסר
הייתי מוותר על גאד הייט אס, ממילא לא כולם הששתפו בו -_-

NoAmItA ChAn

New member
וואוווווו

נשמע שממשששש נהנית! אוף, הלוואי עליי! איזה כיף. אני ממש שמחה בשבילך. ומה שאמרת בתגובה לאופק - אני לגמרי מסכימה.

TicketToRide

New member
פאקינג איי דיד !!! ../images/Emo129.gif

יאו אני כ"כ שמחה בשבילך שאין דברים כאלה ! כל הזמן שקראתי את מה שכתבת הייתה לי צמרמורת מטורפת . כ"כ מקנאה בך אבל כ"כ שמחה שחווית את זה .. וחמודה , רדי מזאקי כן ?!
הוא חמוד והכל טוב ויפה אבל תרגעי
. חולה עלייך דיד , שמחה שנהנת ושמחה שחזרת יא נחש פעמונים
.

תודה עטלף כפרי../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

והייתן כלכך חסרות לי שם... אנל יום אחד אנחנו נעשה את זה. גם בהופעה של לינקין אפשר להמשיך את התכנונים שלנו לאבנג'ד:)

oODamnRegretOo

New member
../images/Emo230.gif

אוייייייייייייי הקנאהה אבל שמחה לשמוע שנהנית, ומי יודע בקרוב אולי בישראל שוב, או עם הרבה יותר אנשים מישראל בחו"ל(אהמאיתי!) כלל מקרה, את באה איתי לגור בלונדון? P: (כי התנתקת מהפייסבוק!)

הולפאקינג שיט X_X ../images/Emo223.gif

אני קוראת מה שכתבתי ולא קולטת, נראה לי דמיינתי שזה קרה Oם אתם בטוחים שלא ישנתי וחלמתי הכל? אחרי ההופעה אמרת לליאור 'הינו בהופעה של אבנג'ד! זהו, זה נקלט, היינו פה' ואום זה לא X_X והייתי בטוחה שלא יהיה בא לי לשמוע אותם יותר וזה יותר גרוע כי בא לי את זה[הופעה] עוד יותר! אע לא טוב;;

ronali001

New member
גאדדדO_O

איזה כיףףף לך שהיית בלונדון בהופעה של אבנג'ד סבנפולדד!!!!!!!!!! טוב נו אבל בתור חברות פורום פה-וכמו כל אחת כאן-חלום חיי להיות בהופעה של MCR!! נראה אולי בסוף השנה...D: מישהי הולכת?

למעלה