כרטיסים לשלמה ארצי ב-

כרטיסים לשלמה ארצי ב-../images/Emo43.gif

תנו לנו לעזור לכם למצוא עבודה מחפשים עבודה כבר מלא זמן, אבל לא מפסיקים לעשות פאדיחות בראיונות? ספרו לנו בפורום מחפשי עבודה על פאדיחה גדולה שעשיתם במהלך ראיון עבודה ואולי תזכו בפרסים שווים מתנת AllJobs, שימנעו מכם לעשות את הטעות הבאה בדרך למציאת עבודה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=277&MessageId=150804353
כרטיסים זוגיים למופע המיוחד של שלמה ארצי בקיסריה! רוצים לראות את שלמה ארצי, האיש והאגדה, בהופעה חיה? ספרו בפורום שלמה ארצי על התחלה חדשה בחייכם ואולי תהיו שם על חשבוננו! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=239&MessageId=150845022

G r o k e

New member
נצל''ש - זוכרות את ניסיון ה WATER MARBEL ?

בקיצור, סוף סוף התגברתי על הבושה והחלטתי להעלות את מה שיצא (או שלא יצא) דבר ראשון, כמו שמישהי אמרה לי פה (נראה לי צונית) : לא לוותר על אף שלב. הסלוטייפ, המקל שאוסף את החומר מהמים, הכל! חשוב מאוד. חשבתי שהסלוטייפ נורא טרחני ולא שמתי ביד השנייה, וזה עלה לי אחר כך בלפחות 6-7 פדים וחצי בקבוק אציטון (!) והרבה שפשופים. דבר שני: אני לא ידעת מה הקטע עם הטמפרטורה של המים, אבל אני מאוד לא הייתי מרוצה. לא הצליח לי בשום מים. אלו התוצאות בקיצור

PeachGirl

New member
אני חושבת

שהבעיה העיקרית היא הסלוטייפ כי יצא לך ממש יפה

צונית

New member
הקמיצה והזרת מגניבות לאללה! ../images/Emo13.gif

מבחינת "דוגמא" על הציפורן - יצאו לך דברים יפים מאוד!
אם את לא אוהבת את עניין הסלוטייפ (גם אני לא התלהבתי ממנו יותר מדי) ראיתי מישהי שמורחת קרם לחות מסביב לציפורן עושה את כל התהליך בלי סלוטייפ ואח"כ מורידה את השאריות עם מברשת טבולה באציטון. מברשת כמו מברשת איפור עיניים. אני אהבתי ממש את השיטה ואני אנסה אותה להבא. יצא לי לעשות את זה רק פעם אחת וזה לקח שעות! ממש מהבוקר עד הערב רק בזה התעסקתי. ניסיתי הרבה לקים לפני שהבנתי מה עובד כמו שצריך. טעיתי בכל השלבים עד שהבנתי בדיוק מהם ושאסור לוותר על שום שלב. אני לא בטוחה שטמפרטורת המים היא האשם בכך שלא הצלחת כמו שרצית, אלא הלקים. על אותם מים ניסיתי את רוב הלקים שלי (חוץ מהיקרים) וגיליתי שהלקים של קרליין מתפשטים מעולה במים בעוד שג'יידים או שיקים לא ממש עושים את העבודה. אני מנסה להיזכר בדיוק כי השתמשתי בשני צבעים של שתי חברות... אולי לצ'ט... אני צריכה לבדוק את ההודעה שהעליתי אז. בכל מקרה, צריך לנסות הרבה לקים לפני שמוצאים מה עובד. ראיתי בסרטונים שהרבה בנות משתמשות בלקים של סאלי הנסן אבל הם עולים 35 שקלים בסופר פארם (אחרי הנחה!) ואני לא מוכנה להשקיע כל כך הרבה בלק שחצי ממנו הולך לאבדון. בשביל ניסיון ראשון יצא לך לא רע, אני זוכרת את הניסיונות הראשונים שלי עם קונאד... לא ראית ידיים שמאליות מעודך עד שלא ראית אותי מנסה לתפעל את החותמות האלה
אל תרימי ידיים! אם הייתי מוותרת על הMARBELING אחרי ה4 שעות הראשונות של הכישלון, לא הייתי יודעת שזה כזה יפה וכיף!
אם הייתי מרימה ידיים על קונאד ולא עושה ניסיון נוסף שנתיים אחרי שקניתי את הערכה - לא הייתי יודעת איזה מהמם זה יכול להיות

b o t t e n

New member
לדעתי היית צריכה לשים וזלין על העור מסביב

וכך הוא לא היה נצבע גם.

למעלה