כרטיסים מוזלים לרוק עצמאות 2004!

naorbitton

New member
כרטיסים מוזלים לרוק עצמאות 2004!

רוק עצמאות 2004 מביא אותה בהפקה מיוחדת באמפי בראשון לציון: -ערב יום העצמאות- 26.04.2004- מופיעים: *מוניקה סקס* *היהודים *אביב גפן *הדורבנים *בוטן מתוק בקרקס * סבלימינאל והצל * הדג נחש *ירמי קפלן *שייגעצ *מה קשור? *רוני דואני כרטיסים במכירה מוקדמת מוזלת ביותר: נאור 064322255 הופעה מדהימה יחודית לאורך כל הלילה מ-23:00. יש להגיע ל אשדוד לקבלת הכרטיסים!

mogosh

New member
../images/Emo185.gif

כמה זה במכירה מוקדמת וכמה זה ברגיל?

jennyFK

New member
אין גם בחיפה? ודילמה קשה....

האם ללכת? מצד אחד אם זה חיפה זה קרוב וקל, אם זה ראשון זה רחוק וקשה להגעה (בשבילי). אני מתה כבר לראות עוד הופעה של מוניקה סקס, אבל הם בכל מקרה מופיעים רק 45 דקות ובטח יתנו רק את הלהיטים של הרדיו (כאילו איך אני אמורה לראות הופעה שלהם בלי הר של בייגלך ואחר כך כאילו הלו?) מצד אחד יש גם את שייגעץ ואת היהודים (שדווקא ההופעות שלהם טובות רק כשיש להיטים בלבד) וגם ירמי קפלן. מצד שני יש הרבה הרבה אכסים. ואם היה רק סאבלימינל- דיינו פשוט מגניבים פנימה ארגז עגבניות ושלט ענק שכתוב פאשיזם. ואם היה רק רוני דיינו- פשוט מגניבים פנימה ארגז עגבניות ושלט ענק שכתוב את לא בריטני ואם היה רק מה קשור דיינו- פשוט מגניבים פנימה ארגז של עגבניות ומקווים שיהיה לפחות משהו אחר מצחיק אבל מה אני אמורה לעשות שיש לי את כל האיכסים האלו? ובנות בלונדיניות בנות 12 שיצעקו לי אביבוש כל הזמן ויעשו אותי חרשת. אוף! אני רוצה רוק! ממש רוק! כמו שהיה פעם בפסטיבל ערד, וכמו שהיה פעם צמח וכמו שצריך להיות ערב שנקרא *רוק* עצמאות.

מסטולית

New member
דוגרי את כל כך צודקת....

גם אני התעצבנתי כשראיתי את הרשימת אומנים... לאן נעלם הרוק?!?!? אבל ניחא אני בדוגרי שם בעיקר בשביל אביב, שייגעצ <
> היהודים ומוניקה כמובן!!! כל השאר לא ממש מעניינים אותי.... מה אכפת לי במה אחת עם כמה אומנים.. משתלם בערך...

DrKasperrrr

New member
הוא החליף ת'איסיקיו שלו

104018881 ובסוף הוא לא מוכר כרטיסים חן - תמחק! ואיזה ליים אתה מה להגיע לאשדוד לקבלת כרטיסים אני נוסע ללקוחות שלי כדי למכור, שירות עד הסוף.

דווקא לי אין בעיה עם.. ../images/Emo103.gif

להגיע לאשדוד..
... ו.. מישו פה שאל מה ההבדל בין כרטיסים במכירה מוקדמת לבין כרטיסים שקונים במקום
(נראה לי שזאת הייתה השאלה..).. אז.. ברור שבקנייה מוקדמת יהיה יותר זול! מי האידיוט שקונה במקום???

פיטפיט

New member
גם אני מייחצנת..

גל מי שמאזור ראשון שרוצה כרטיס... 156229392 שישלח לי לאי סי קיו הודעה ונדבר כל שאר הפרטים!!!!

DrKasperrrr

New member
חן עשה לי טובה בשביל הסדר בפורום

שלך..ובשבילי..תמחק את כל החרטא הזה..

galshan1

New member
זה בלי רוני,ותוסיף את

הבליינים,יוני בלוך ובוטן מתוק בקרקס

MiToOsH

New member
כרטיסים מוזלים לרוק עצמאות בחיפה

(כי לא היה מקום בכותרת) לפרטים נא לפנות לידלין ICQ#157-304-442 פלאפון (אם אני לא טועה :)) 055842263 תמסרו שעמית שלחה אתכם (:)

למעלה