כרטיסים...

justlee

New member
כרטיסים...

לא השגתם כרטיס להופעה?! עכשיו יש לכם הזדמנות!!! =)

מנצל"ש באותו נושא.

אני אומנם לא "ספסר" מאגניב כמו השלושה שראיתי פה בפורום, אבל יש לי שני כרטיסים שקניתי [לי ולחברתי], ובסוף בגלל אירוע מצער איני יכול להיות נוכח בהופעה ;[ אבל אני לא מהאלה שאספו מהרחוב ;[ אני אשכרה קניתי בקבוקים ;[ לכן ארצה להחזיר לעצמי חלק מהכסף, כל מי שרוצה בסכום הגיוני לקנות ממני את שני הכרטיסים, אשמח אם תיצר\י קשר במסרים. תודה :) בלי שום קשר, הפרוייקט היא להקת מוסיקת העולם הכי טובה שאני מכיר, ממש נחמד שיש להם פורום, אולי נבוא לבקר לפעמים :)

eexitt

New member
עידן רייכל ועוד בניצנים ../images/Emo140.gif

מוכרת כרטיסים לניצנים: מוש בן ארי , מוקי , הפרוייקט של עידן רייכל , מוש בן ארי ולהקת שבע, שרית חחד, טיפקס, בית הבובות ועוד.. במחירים זוווולים!! כל הקודם זוכה!! פרטים באייסי: 332883043

shpluck

New member
גם אצלי יש עוד כרטיס\זוג למופע בניצ

נים. איסי-22199670 איזור יבנה-רחובות-אשדוד-ראשון.

Gulash Man

New member
מחליף כרטיסים לניצנים !!!

אני צריך שני כרטיסים של עידן רייכל מוכן להחליף תמורת כרטיסים ל: משינה\אביב גפן\עברי לידר\מוקי

pizzamm

New member
9 כרטיסים רק ב- .....

100 שקל........כל המעוניין... מוזמן לשלוח לי באייסי 202888836 עדיפות לאלה שיכולים להגיע לערד...

פוליקר

New member
כרטיסים לעידן רייכל בניצנים

מי שרוצה אז אני באייסי 249196922 (ווילו, אמאל'ה, את גם נמצאת כאן?!!!) שתיהיי לי בריאה...

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח אריק! הרגת אותי

Magnifico

New member
שני כרטיסים

אני מוכרת שני כרטיסים של עידן רייכל ומוכנה גם להחליף אותם בעד כרטיסים למשינה או לפורטי סחרוף 273083469 עדיפות להחלפה אבל מה שיבוא קודם סבבה[:

נצלש' -חח כברה מתארחת היום או מחר ?

כי כתבתם עוד יומיים לפני יומיים אז זה יוצא היום לא ? - הלוואיייי

למעלה