כרטיסי ברכה לראש השנה

av_i_va

New member
כרטיסי ברכה לראש השנה

גלי של משה, משתתפת הפורום מזכירה לנו כי ראש השנה בפתח ומי שרוצה להכין ברכות לראש השנה, זה הזמן להתחיל אני מציעה לפתוח גלריה עם תמונות של ברכות מעשה ידיהם של הגולשים. (גם אם קיבלתם ברכה מיוחדת, מעשה יד, ממישהו ושמרתם). אם יש למישהו ברכה/ות שהכין בשנים קודמות ויכול לצרף את התמונה או לפחות את ההסבר לתהליך העבודה נוכל להתחיל באוסף רעיונות לטובת כולם. אני בטוחה שתהיה לנו גלריה עשירה מאוד. יצירה נעימה לכולם.

popo11

New member
פתרון לעצלנים

יש לקנות בקרביץ נייר בגודל A5 עם קיפול. אני פשוט מדפיסה עליו תמונה. כרגע בשוונג תמונות של אן גדס (לאירועי ילדים) או תמונות של צמחים (לכל השאר). זה דורש מדפסת טובה ויכולת תמרון ...

2_be

New member
במקרה...

הגעתי לזה...יש פה כמה רעיונות. באופן כללי שאני מכינה כרטיס ברכה אני פשוט מתישבת ליד הנייר/קרטון ויוצא משהו...
ככה שאין לי רעיונות טובים לתת.

ABABI SHARON

New member
רעיון בשבילכם

אני עושה את זה לפעמים בחוגים שלי: 3 בקבוקים ריקים של מטהר אויר לא "מוגז" מהסוג שהפיה מתברגת. ממלאים במים + צבע מאכל: 1 אדום שני כחול שלישי צהוב מניחים בריסטול לבן עליו חתיכות נייר אפשר גם: מספריים רשת פלסטיק וכו. מרססים בעדינות עם הצהוב ומזיזים קצת את הניירות מרססים בעדינות עם האדום ומזיזים קצת את הניירות מרססים בעדינות עם הכחול ומזיזים קצת את הניירות במידה ובאחד מחלקי הנייר הצטברו הרבה מיםת הניחו שם מלח גס. כשהנייר מתיבש גזרו ריבועים או לבבות, קפלו לשנים ובפנים, בחלק הלבן כתבו את הברכה אבבי

למעלה