כרטיסי טיסה בבנגקוק

כרטיסי טיסה בבנגקוק

הייתי בבקשה מעוניין לדעת האם שווה לי (לאחר בדיקה כמובן) לקנות כרטיס טיסה פתוח לאוסטרליה דרך דנפסאר (אינדונזיה) בבנגקוק, או שבבנגקוק המחירים פחות או יותר אותו סדר גודל כמו בארץ

aviron

New member
במיליון אחוז

המחירים בבהגקוק יהיו הרבה יותר זולים מהמחירים בארץ. בנוסף: לא חושב שבארץ אתה יכול להשיג כרטיס דרך אינדונסיה - מהטעם הפשוט שלאינד´ צריך ויזה - בבנגקוק באם אתה בעל דרכון לא-ישראלי כן תוכל להשיג כרטיס שכזה. בקאוסן המון משרדי נסיעות שבהם תוכל להעזר.

aviron

New member
בעצם, אתה יכול לבדוק מהארץ עם

משרד "כחול לבן" שבבנגקוק. BLUE AND WHITE טל´: 2820507-2-66-00 2827705-2-66-00 פקס´: 2813792-2-66-00 דוא"ל: info@blue n white.com http//www.bluenwhite.com כתובת: 109/12 KAOSAN RD BANGLAMPOO BANGKOK THAILAND

דבר ראשון ../images/Emo51.gif

אני דווקא מאמין שאני יכול לקנות כרטיס טיסה מישראל לאינדונזיה עם לופטהאנזה, KLM או בריטיש איירווייז, אבל זה נראה לי די יקר. השאלה האם בתאילנד בטוח לקנות... אני לא רוצה שיתחילו לרמות אותי וכאלו דברים. אני תחילה אברר בארץ מה המחיר שהם דורשים, ואח"כ אבדוק חלופות (אולי אפילו אני יכול לקנות בזול באיסטנבול או בפרנקפורט). לגבי הסוכנות "כחול לבן"
שמעתי עליהם וגם נכנסתי בעבר לאתר האינטרנט שלהם. היה מישהו שהזהיר אותי מהם באחד הפורומים... הייתי רוצה לדעת האם הם באמת לא ישרים עם הלקוחות כמו שהוא סיפר לי או שזה סתם קשקוש. תודה.

aviron

New member
אתה ON-LINE כעת? בוא לצ´אט

ובהקשר ל"כחול-לבן" : תמיד תשמע - לגביי כל משרד - אלף גירסאות. איך שלא יהיה : אתה יכול רק לבדוק המחירים דרכם...

למעלה