כרטיסי טיסה וחיסונים להודו

כרטיסי טיסה וחיסונים להודו

אנחנו רוצים לנסוע להודו בחודש הבא וכל הכרטיסים שאנחנו מוצאים בינתיים עולים על 900$ וגם אלה מוגבלים לחודשיים. כרטיסים לשלושה חודשים ויותר מגיעים עד 1350$. האם יש למישהו רעיון אין להוזיל את העסק בלי לקחת סיכונים מיותרים? למשל, טיסה ברויאל ג´ורדניאן נראית לכם מסוכנת? ולגבי חיסונים, האם באמת צריך לקחת את כל רשימת החיסונים המומלצת על ידי משרד הבריאות או שיש חיסונים שאפשר לוותר עליהם?

אפשרי

אבל צריך למצוא דיל טוב וחברה אמינה הטיסה עם חברת רויאל ג´ורדניאן נעימה וטובה מאוד השירות בסדר גמור והמטוס מעולה . הבעייה היא המצב הבטחוני ואני חושב שהיום קצת מפחיד לטוס מעל ארצות ערב בעיקר אם המטוס עוצר שם למשך חצי שעה אני טסתי איתם מתאילנד לישראל עצרנו אם אני זוכר נכון לאיזה 30 דקות בערב הסעודית משם המשכנו לעמאן שם ירדנו החלפנו מטוס והמשכנו לארץ. כאן יש עוד מידע על החברה הזו. בקשר לחיסונים אני לא רופא ולכן אני לא מוסמך לענות לכם על שאלה זו מה שכן אני יכול לתת לכם עיצה והיא שאתם יכולים להתכלב על כל דבר כמעט אבל לא על חיסונים זה החיים שלכם וזו הבריאות שלכם עדיף לעשות את מה שצריך ולחסוך בדברים אחרים למשל את הוצאת הויזה תעשו לבדכם בשגריריות וככה תחסכו את העמלה שיגבה ממכם הסוכן תמורת הויזה. ועוד תגובות לשאלה דומה לשלכם בהצלחה

למעלה