כרטיס אישי לכל גולש.. שווה כניסה

בהביבו

New member
כרטיס אישי לכל גולש.. שווה כניסה../images/Emo70.gif

א ז נכנסתם? אכלתם אותה, כי עכשיו אין מקום להיתחמק! קראו, והפנימו.. אחריי מחשבה רבה, אני מחליט לעשות דבר, שיהיה יותר מניסיוני לתקופה, אלא משהו תמידי! לכל גולשת (ההודעה גם לגולשות
) ייפתח מאמר - משלו, ובו ייכתוב מה שהוא רוצה על עצמו. כל גולש יוכל להיכנס אל ה "כרטיס" (מאמר) האישי של כל גולש וגולש, ולקרוא, ולהגיב על מה שכתוב, ברכות לימי הולדת, ועוד כל מה שעולה בראש. הטקסט שאתם תירצו להכניס יכול להיתעדכן כל זמן על השעון, אני אערוך את הדף גם בצורה יפה, (זה כבר תשאירו לי לשבור ת' ראש
), וזה יהיה ממש סבבה. יתרונות: גולשים שמעוניים ביותר מידע מאשר מה שנמצא בכרטיס האישי של מערכת תפוז "גיל, ציטוט נבחר וכו'..." נכנסים אל המאמר\ הכרטיס האישי שייפתח עבורו, יוכל לקרוא, לצחוק, לבכות, להיתרגש, לרוק על המסך, וכמובן להשאיר תגובות. הדבר שוב: יהיה זמין לשינוי. כ-ל-ו-מ-ר: אם מישהו מחליט לעשות מהכרטיס שלו מן יומן שכזה, שלמשל כל יומיים מתעדכן בדברים חדשים - יוכל להיות מבוצע בהחלט. זה כבר נסכם אחריי הפירסומות
. חסרונות: . אוו קיי..
אז כל מה שאתם צריכם לעשות, זה רק לדבר איתי על הטקסט שיהיה בפנים, כל מיני שטויות ודברים אחרים, ונסדר את זה. אני עקרונית כבר עכשיו הולך לפתוח כרטיסים איישים לכל אחד. הבהרה: אם עכשיו אני למשל פתחתי ל ... "שרוף על מוקי" ראשון, ועדיין לא פתחתי ל "שרופה על מוקי" כרטיס, זה לא משנה, וזה ביגלל שלא הספקתי. כמו כן עד שהדבר לא יעודכן - אין לו כל משמעות.. בקשה אחת שלי: נסו לשתף כמה שיותר פעולה. אני מודע לעובדה שבפורום לא כל אחד מוכן לשתף פעולה עם הפעיליות שמדיי פעם עולות כאן, והדבר הזה, זה אחד הדברים שיכין אותי ל"מה" לעשות לקראת החופש בפורום. (פעיליות). אז בבקשה מיכם, אני לא מבקש שתעשו לי טובה, אבל אני מבקש קצת שיתוף פעולה. אחריי הכל אני עושה את כל זה בישבילכם. { את כל הטקסט והמלל ו ה "סידורים" האחרונים, ייעשו היכן שתירצו. אני מעדיף שמלל והכל - למסר\מייל, והפרטים הקטנים, ייעשו באי סי קיו או מסנג'ר, שנוכל לעושת את זה און ליין.
}
אני אנצל"ש, ואשתף אתכם בכך שאחריי זמן רב שהפורום פעיל, קיבלתי אישור, והפורום שלנו יופיע בדף הראשי של תפוז לסירוגין. אם התמונה לא תהיה הכי יפה, או המלל, אל תבואו אלי בהאשמות. (אני נתתי רקע, עובדי תפוז האחראים עשות את הפיניש'.) בכל מקרה, הפירסום יהיה זמן רב, אך לא באופן רצוץ. שיהיו אירוחים, זה ל יופיע, אבל בשאר חלקי היום נוכל לראות את זה. אז שיהיה סבבה לכולנו..
.

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo45.gif

למרות שלא ממש הבנתי חח...אני אקרא עוד מעעעעט שוב אבל רעיון טוב

shlomitosh

New member
בן.. כמה אתה יכול לרשום? אתה יודע

יש דבר כזה.. שכותבים בקיצור.. בעצם.. צריך לפרט.. עזוב!!! ד"א מה עם התמונה שאמרת שיהיה?

רעיון טוב!

למרות שאני לא מהאנשים שכותבים ביומן, עדיין יהיה לי מה לכתוב עליי שם. גדול בנצי!

בהביבו

New member
עהבת? אני מבין למה

כבר מכיתה ו' קוראים לי ככה. ((כינוי של חברים)) ..

כן,

גם לחבר שלי קוראים בן ואני קורא לו ככה, בעצם לכל בן (במובן של השם) אני קורא בנצי

למעלה