כרטיס אשראי לקטין והיסטוריית אשראי

Midriff

New member
כרטיס אשראי לקטין והיסטוריית אשראי

הילד בן העשרה כבר נוהג והרבה פעמים אני רוצה פתאום שהוא יקפוץ לסופר או ימלא דלק. אני רוצה להוציא לו כרטיס אשראי או כרטיס - prepaid אבל תוהה אם אפשר להשתמש בזה לבניית היסטוריית האשראי.
דיברתי הם BOA והם אמרו שאני יכולה לפתוח חשבון נפרד עם לימיט יותר נמוך (אם אני רוצה) ולתת לו כרטיס אבל בגלל שאני משלמת את החשבון היסטורית האשראי לא תבנה.
האם יש לכם המלצות או תובנות בנושא?

vinney

Well-known member
בדרך כלל authorized user כן מופיע בהיסטורית אשראי

אבל זה תלוי בבנק, אולי בBOA זה לא.
&nbsp
כדאי גם לשאול באיזה credit union מקומי אחד או שניים, לפעמים יש להם מבצעים מיוחדים לצעירים/סטודנטים מקומיים.
&nbsp
אם אני זוכר נכון בארה"ב בן אדם מתחת לגיל 18 לא יכול טכנית להיות אחראי לחתימה על חוזה, ולכן לא יכול לקבל כרטיס על שמו, אבל וודאי שיכול להיות authorized user.

Midriff

New member
מעניין

לפי הבחור בבנק authorized user לא משפיע כי הם לא אחראים על התשלום

liat1271

New member
אני הבנתי שזה תלוי בבנק או בחברה שבודקת

את הכרדיט היסטורי. אני הוצאתי כרטיס של קפיטל וואן, Venture, למעשה בהתחלה היה לי (ועדיין יש לי, לא פעיל) כרטיס של סיטי. נתתי את מס' של SS, אני יודעת שכשהבת שלי קנתה בית, ובדקה את הכרדיט היסטורי שלה, היא ראתה שם את החוב שהיה לקפיטל וואן.

Midriff

New member
כן, אבל

כרגע אנחנו חולקים את האוטו שלי ואני מתחילה לחשוב אם זה לא יהיה יותר הגיוני לקנות לו גם. לאלה שקנו לילד אוטו, האם הם משתתפים בביטוח? דלק? כל דבר אחר?

liat1271

New member
אנחנו קנינו רכב נוסף, כשידענו שלא נוכל להתחלק

ברכב. הרכב והביטוח על השם שלנו ואנחנו משלמים (גם על הדלק), הבנות שלי לא הסתובבו בצורה חריגה עם הרכב.

למעלה