כרטיס אשראי שיונפק בחו"ל

ngsof

New member
כרטיס אשראי שיונפק בחו"ל

האם ניתן להנפיק בחו"ל כרטיס אשראי שישוייך לחשבון בנק בארץ ויחייב אותו ללא חשבון בנק בחו"ל?? לדוגמא כרטיס אשראי של אמריקן אקספרס, מאסטרכארד או דיינרס שיונפק בארה"ב ויחייב את החשבון שלי בארץ. הכוונה אינה לכרטיס אשראי בינלאומי המונפק בארץ שכן זה מתגלה כבלתי יעיל בקניה באינטרנט מחנויות אשר לרוב מקבלות רק כרטיסי אשראי המונפקים בארה"ב.

פ82

New member
ניתן לעשות זאת

לפי מה שאני יודע בנק לאומי עושים את זה עם mastercard and american express הכרטיס עצמו מונפק באנגליה , החיובים הם מחשבון הבנק בארץ.

Boston Guy

New member
לא כך עובד העניין בארה"ב

כרטיסי האשראי בארה"ב אינם מקושרים לשום חשבון בנק. הם מהווים "חשבון בנק" בפני עצמם. בבנק מיוחד לענייני כרטיסי אשראי (חברת כמו MBNA או DISCOVER או AMERICAN EXPRESS), או בבנק רגיל (כמו J.P. MORGAN CHASE או BOA). ה"כסף" אינו יורד אוטומטית מחשבון בנק מקושר. חברת כרטיסי האשראי היא חברה עצמאית. היא שולחת לך חשבון כל חודש - ואתה משלם אותו. מצידם - אתה יכול לשלוח להם צ'ק מבנק בטימבוקטו כדי לשלם את החשבון. יש לך שתי בעיות בעניין: ראשית - הבעייה שלך בקניה דרך האינטרנט היא בגלל שה BILLING ADDRESS של הכרטיס - כתובת בעל הכרטיס - היא מחוץ לארה"ב. רוב הסוחרים לא רוצים להתעסק עם כרטיסים של אנשים שחיים מחוץ לארה"ב בגלל כמות הרמאויות הענקית. להוציא כרטיס אמריקאי לא יפתור לך את בעיית הכתובת... לאחי שגר בארה"ב כמה שנים וחזר לישראל יש כרטיס אשראי אמריקאי - אבל הוא העביר את כתובת החיוב לישראל. רוב החנויות באינטרנט כיום מסרבות לקבל את הכרטיס... כי ה BILLING ADDRESS הוא מחוץ לארה"ב. הבעייה השנייה ששלך היא שכדי שחברת אשראי בארה"ב תנפיק לך כרטיס, הם ירצו לבדוק דבר שנקרא CREDIT HISTORY. זה מין דיווח שהם מקבלים מסוכנויות מיוחדות שעוקבות אחרי "היסטוריית האשראי" של תושבי ארה"ב. מכיוון שאין לך הסטוריית אשראי בארה"ב, ואתה לא תושב ארה"ב, הסבירות שתוכל לקבל כרטיס אשראי אמריקאי נמוכה מאוד. איני יודע לגבי כרטיסים שמונפקים על ידי בנקים מחוץ לארצות הברית.

gozala

New member
אפרופו קניה באינטרנט - גמנית ../images/Emo178.gif

מישהו מבין כאן במקרה? לגבי תשלום אין לי בעיות עם הויזה בישראל, פה ושם יש שלא מסכימים וממש מערימים קשיים? לא צריך! הפסדתי את המיקסר הזה שמופיע בערך פעם בחצי שנה באי ביי, ואיכשהו הצלחתי למצא אותו דרך גוגל באי ביי... בגמנית
לא מבינה אם יסכימו לשלוח לבריטניה (פשרה) או לישראל (חלום ליל קיץ).

למעלה