כרטיס אשראי

mtv האחת

New member
כרטיס אשראי

לא יודעת בקשר לחסכון בעמלת שורה , אבל אני יודעת שכרטיס אשראי זה לא בטוח כי קל למצוא פרטים על בעלי הכרטיס , וזה מסוכן!

איציק410

New member
פרטי האשראי

זה בכלל לא נכון כי אני מישתמש בכרטיס אשראי שלי לתשלומים שונים אים בסופר אים בדלק או אפילו באינטרנט הרבה מאוד זמןוזה רעיון גאוני כל הכבוד פיני תמשיך בדרך הזאת

mtv האחת

New member
איציק410

אם תגלה יום אחד שפרצו לחשבון הבנק שלך , או שהשתמשו בפרטי כרטיסך , כמו שקרה להרבה אנשים בארץ על מנת לקנות על חשבונך תזכור שקיבלת אזהרה על זה והעדפת להתעלם!

אלוני.

New member
לעקוב אחרי החיובים

חברות האשראי מחוייבות בביטוח, עיסקה שהיא לא שלכם לא תחוייבו עליה (לעיתים אחרי קצת "ריצה" , אבל יש ביטוח )

דור לוי

New member
תשלום במזומן לעומת כרטיסי אשראי

נכון נאמר שתשלום בכרטיסי אשראי חוסך בעמלות שורה, אבל: השימוש בכרטיס אשראי גורם להגדלת הוצאת כספים מעבר למתוכנן. בפורום רפורמה כלכלית ניתנו הסברים למנגנונים הפסיכולוגיים הגורמים זאת, והאמת שזה לא כ"כ חשוב... אין בכך המלצה, אני באופן אישי כמעט הפסקתי להשתמש בכרטיסי אשראי. אני מנצל אותם רק למה שאין ברירה, כמו תשלום חשבונות, ובמקומות שבהן ניתנת הנחה (תחנות דלק) וזהו. כל השאר אני מוציא מראש ומשלם במזומן. אני יכול להעיד שבחצי שלושת רבעי שנה מאז התחלנו לנהוג כך במשפחה, אנו חוסכים בממוצע כ 2000-3000 ש"ח בחודש.

זה חתיכת......

סכום !!!!!!!!!!! האם אתה בטוח במספר הזה ? כמה או באיזה מדרגה אם אפשר לשאול לכמובן, היא ההכנסה החודשית שלכן ?

למעלה