כרטיס ביקור

daily

New member
כרטיס ביקור

שלום רב לכם פורום מאמנים שאלה לי אליכם רובנו בעלי מקצוע טרום היותינו מאמנים ולא כלנו מעונינים לוותר על המקצוע שבאנו עימו לאימון. האם נהוג לכתוב על כרטיס הביקור לדוגמא: רו"ח ומאמן מהנדס ומאמן עו"ד ומאמן אם שאלה זו הועלתה כאן פעם, מצטער מראש, ואשמח לקרא את תשובותיכם מבטיח להציג את עצמי בהזדמנות ראשונה תודה ויום נפלא

צביקה38

New member
מה הכרטיס שלך צריך לשדר?

האם כמאמן אתה רוצה להבליט את היותך עו"ד או שאתה מתייחס לאימון כחלק עצמאי בחייך. גם 2 כרטיסי ביקור המייצגים את 2 הכובעים שלך הם אפשרות. בשורות טובת והבצלחה צביקה ברגמן www.sodot.co.il

ליפט

New member
the story of my life

זו היתה התחבטות רצינית שלי בתחילת דרכי. הענין הוא לא מה שכתוב על הכרטיס אלא ההגדרה החדשה שלי, שלך. זוהי התחבטות בשאלה "מי אני עכשיו". היום, לאחר שהגדרתי לעצמי באופן חד משמעי מה אני עושה, קל לי ונוח לי להשתמש בשניהם. אלא שלא רציתי לחשוב על עצמי כעל קולבויניק ורציתי לראות את עצמי ולשדר מקצועניות בתחום מאוד מסוים, ציינתי: דיאטנית ומאמנת בתהליכי שינוי להרזייה. ברור מאיפה אני באה ולאן אני הולכת. וואוו, אפילו עכשיו כשאני כותבת לך, אני מרגישה תחושת רווחה והקלה מדהימה. זה עמד לי בגרון יותר מדי זמן. בהצלחה.

החירות שבמיגוון

יש לי מספר גרסאות של קורות חיים כל אחת מדגישה היבט אחר בנסיון המקצועי שלי ומרחיבה בו. אני משתמשת בניסוחים השונים בהתאם למטרות וליעדים הרלוונטיים. כך גם בכרטיסי ביקור. אין סיבה שיהיה לנו כרטיס אחד ביחוד אם עברנו מספר גלגולים מקצועיים ובכל אחד מהם אנחנו נוגעים גם היום. כרטיס אחד שיציין את הכל יתן תחושה של גם וגם וגם וגם... בגדר - מישמש מבלבל. בחרתי לעשות כמה כרטיסי ביקור ואני משתמשת בכל אחד מהם בהתאם לצורך. בכרטיס אחד - אני מאמנת בלבד בכרטיס אחר - אני יועצת ארגונית ומאמנת אישית וניהולית בכרטיס שלישי - אני עוסקת בהדרכה בארגונים וביעוץ ארגוני ובכרטיס רביעי - אני מרצה באוניברסיטה ויועצת ארגונית. 4 נוסחים שכולם - אני. אין סיבה להתלבט על אחד. עשו לכם כמה סוגים ותהנו מהעוצמה שבחירות. בהצלחה ענת

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
שאלה של מיקוד

מה שאתה כותב הוא המסר שדרכו אתה רוצה שיכירו אותך. אני הייתי מנהלת בהייטק הרבה שנים, וזה לא מצויין על כרטיס הביקור שלי, כי זה לא רלוונטי - היום אני מאמנת וכך אני רוצה שיכירו אותי. מי שרוצה לדעת עלי יותר קורא באתר שלי את קורות החיים ויודע מה עשיתי קודם, וכיצד זה תורם. השאלה גם אם אתה ממשיך לעשות מה שעשית קודם, ולמי תתן את הכרטיס. אם אתה רו"ח לדוגמא, ועדיין עובד במקצוע, ללקוח מסוים תציג את עצמך כרו"ח ואולי לא תרצה לתת לו כרטיס שכתוב עליו מאמן. אם אתה מאמן רו"ח, אז זה כבר הופך רלווטי לכתוב את שניהם.

למעלה