כרטיס האשראי המעופף של לוסטינג

DioXin

New member
כרטיס האשראי המעופף של לוסטינג

חוט דק מאוד קשור לו לאוזן, הוא מחבר את כרטיס האשראי לחוט ע"י ווקס מיוחד שהוא מרח לפני כן על האצבע שלו או משהו..ןהוא משחק איתו חח..שימו לב כשהוא סוגר את האצבעות ,הם לא ממש סגורות ..הם כמו סורגים שהחוט עובר ללא בעיה מביניהם. ובאשר לשטר המעופף, אותו הדבר, רק החוט קשור לתאורה , למה אתם חושבים שהוא לא סובב אותו :).. בקשר לחשמל הסטטי כשהילד מנסה לגעת והוא מתחשמל, תנסו לפרק מצית פעם ותראו איזה רכיב מחשמל יש בו :)..אותו רכיב יעביר את השוק החשמלי מהגוף ש לוסטינג לגוף של הילד. תנסו את זה :) Dioxin

DioXin

New member
בטח..ודי בקלות.

תנסה לזרוק קלף או משהו..הוא "יפרפר" אבל יעוף בכיוון מסויים..אם הוא קשור אז הוא יפרפר לו אבל החוט לא יאפשר לו לעוף לשום מקום והאמן,לוסטינג במקרה הזה, ישלוט בכיוון שלו בתנועות הראש..אם זה סיבוב הראש ו הטייתו..תנסה לראות את הקטע שוב, למה לו לסובב את הראש שלו אם יש לו שדה מגנטי?

OFIRS18

New member
כמה שאתה מדבר שטויות ...

אתה יודע מה הוא עשה??? איך הוא עשה את זה ? למה אתה סתם קופץ בראש ... מילא אם הייתה יודע בוודאות ב- 100% ... אבל אתה סתם זורק דברים באויר ..סייג לחוכמה שתיקה.

kakroto

New member
אז הצלחת להסביר חלק מהדרכים... אבל

מה עם הקטע האחרון.. שזה עומד באויר לבד וכשהוא רחוק ממנו?! ניסתי לעשות תקטע שהוא עשה.. לא אחד מהדברים שהוא עשה. רק לעשות חשמל סטטי איך שהוא עשה על ידי שיפשוף - ונגעתי בברזל - זה באמת חישמל אותי. לא הייתי קורא לזה קסם כי זה דברים מוסברים - גם אם נראים לא הגיויניים. אפשר להבין איך הוא מזיז את הכרטיס - אפשר לעשות את זה - כל אחד. הקטע שהוא מעיף את זה מסביבו - זה נראה קצת לא יאמן. והקטע האחרון הזכיר לי קטע שראיתי בכמה סרטים וסדרות - ששמים מין עיגול מתכת שהוא מגנט - ושמים באמצע עיגול ברזל קטן - והעיגול הקטן נמשך לכל הכיוונים - ומכיוון שזה נמשך לכל הכיוונים באופן שווה (צריך שזה יהיה עיגול מדויק , גם הגדול וגם הקטן) הוא שוהה באויר באותו מקום. אני לא מאמין שהוא עשה את זה עם חוט או משהו כזה. אני מאמין שהוא עשה את זה עם חשמל סטטי.. בגלל זה הוא היה צריך לעשות לשטר צורה מסוימת שתשאיר אותו באויר. והצורה שהוא יצר עם היד הייתי עיגול. למרות שאני מאמין שלוקח מלא זמן בשביל ללמוד לעשות משהו כזה. שאר הדברים שהוא עושה בפרקים אחרים , גם אמיתיים - אבל אף פעם לא ראיתי בן אדם אחד שמצליח לעשות את כולם!! אני ראיתי בן אדם שמצליח לקרוע ספר טלפונים, ראיתי גם בן אדם שמצליח בעזרת נעץ לשבור זכוכיות ודברים , ובן אדם שיכול לשתק אנשים כמו שהוא עושה..(בעיקר בערוץ 3 ,בתוכנית של ריפלי).

sharonLOVEadi

New member
נמרוד הראל..~

תראו זה קצת מסובך.., אפשר להאמין שהוא באמת יכול לעשות את זה.., וכולנו יודעים שיש אנשים בעלי כוחות מיוחדים ולא הכל שקר.., אז זה נתון לבחירתנו.., אני מאמינה בזה!1, גם לא הגיוני ש- 50 אנשים שהיו שם לא הבחינו בחוט!

LittleFairy

New member
שטויות במיץ.

ה"טריקים" האלה לכאורה היו עניין מדעי וחשמל סטטי בלבד, שום חוט ושום נעליים לא היו קשורים אל השטר וכרטיס האשראי. אם הם היו באמת טריקים של חוטים, למה אתה חושב שהיו מכניסים את אמיר לוסטיג לתכנית של אורי גלר?
חבל שאנשים לא מאמינים במדע.

FrecCo

Active member
חחח אתה כזה מצחיק

לא מזמן חזרתי מטיול בארה"ב. במיאמי, באחד ממרכזי הקניות הזולים יש דוכן של "קסמים", עומד שם בחור שעות ומעיף סביבו כרטיס דמוי אשראי כזה, הרבה ילדים באים ומתלהבים ובסוף הוא מציע להם את הקסם ב-20 דולר. חוט שקוף שמחובר לו ליד. חצי מה"קסמים" שאתם רואים את טריקים שמוכרים בזול מאוד- עד יקר מאוד מאוד מאוד, בכל העולם.

LittleFairy

New member
א', אני בת.

ב', הוא ביקש ממישהי מהקהל שם לתת לו כרטיס אשראי, מתי בדיוק היה לו זמן לקשור את החוט?
ארה'ב זה משהו אחר לגמרי, לא יודעת מה הולך שם. אני יודעת בוודאות שמה שהלך בתכנית זה מדע וחשמל ססטי בלבד. חבל שכשהיית יותר קטן לא ביקרת במוזאונים של מדע בארץ, זו חוויה די מעשירה.

DioXin

New member
אם את מבינה כלכך במדע

אז בוודאי תדעי שדבר כזה בוא בלתי אפשרי ,וחשמל סטטי לא יעופף את הכרטיס אלה שדה מגנטי,וכדי להגיע לשדה מגנטי בכוח הזה צריך משהו כמו 40,000 וולט. את בטוחה שהלכת למוזיאון הנכון? חח

0Pandemonium0

New member
איזו שטות.

נסה לקשור חוט לאוזן ולסובב אותו סביבך כמו שה"חוט" הקשור לכרטיס האשראי הסתובב סביב לוסטיג. אם לא נחנקת, תחזור לספר לנו איך היה.

Eliana N

New member
אני מאמינה

אתם לא מאמינים בכלום? יש הרבה מעבר למה שאתם יכולים לתאר, יש אנשים מיוחדים בעולם שלנו ויש גם מעבר לזה... יש גם ישויות אחרות ביקום. יש דברים שאנשים רגילים לא יכולים להרגיש אז הם מוצאים "פתרון" לכל הנעשה, לפעמים יש דברים שאי אפשר להסביר. תקבלו את זה.

FrecCo

Active member
יש הבדל

לחלק מהאנשים האלה (ולנמרוד במיוחד) יש כישורים מפותחים ומדהימים במיוחד, אבל כולם בגבול הטבעי, זה מיומנויות שאולי רק יחידי סגולה יכולים לפתח, אבל אלה בהחלט לא דברים "על טבעיים". בדיוק כמו שנמרוד אומר, ובדיוק כמו שאורי גלר מסרב להודות כי לשמחתו יש מספיק פתאים כמוך שבדיוק להיפך, לא מסוגלים למצוא "פתרון" הגיוני לאיך הוא עשה את זה, אז מאמינים שזה קסם. זה מאוד מתמיה אותי, כי צריך ממש להיות אדם עם אפס היגיון (ומסתבר שיש המון כאלה) כדי לא לראות את העובדה הפשוטה שתמיד ה"קוסמים" מבצעים את אותם "קסמים" מסוימים, בתנאים שלהם. הם תמיד מנחים את האדם שמולם "לחשוב" על משהו, או לעשות משהו, כי כמובן זה הטריק שהם הכינו מראש. לעולם לא תמצאו קוסם שיתן לאדם שמולו להחליט על הקסם ועל תנאיו כי הקוסם לא הכין טריקים מראש לכל מה שהאדם יכול להעלות בדעתו. וכדוגמא שמוכיחה את זה כצפוי, תראו את הסרטון של ג'ימס רנדי שהיך את אורי גלר בשידור חי.

Udi1989

New member
דווקא...

אני מכיר מישהו שעשה את אותו הדבר שלוסטינג עשה.. הסיבוב הזה סביב הגוף עם הקלף.. לא היה לו שומדבר מודבק, שום חוט שום כלום, היינו מסביבו 10 אנשים + חצי אנשים מעזריאלי..והוא הביא למישהו את הקלף..והבחור החזיר..והוא שוב עשה.. משהו מטורף..ואמיתי.

למעלה