כרטיס הנחות לקרניבור התפוזי ....

Master Stav

New member
כרטיס הנחות לקרניבור התפוזי ....

לאחר שיחה עם ביגג'ק שלנו ... אני ארכז את נושא ההנחות ואני צריך את העזרה שלכם .... לכו לחנויות שאתם מכירים ..... חנויות בהם אתם קונים מצרכים ...בשרים תבלינים כלי בית וכיוצא בכך ספרו להם על הפורום שלנו ( אולי יבוא להם לבוא ) ושאלו אם יסכימו לתת הנחה בהצגת כרטיס פורום את הפרטים על המקום עיסוקו ומהות ההנחה אנא העבירו לי במסר כדי שאוכל לרכז שאת .... יש לי כבר 2 קצבים שאמרו חיובי על החיובי .... מה את אומרים ....עושים קסמים חברה ? תודה

bigjack

New member
../images/Emo51.gif לסתיו על היוזמה והעזרה ../images/Emo45.gif

באמת ביחד נוכל ליצור כרטיס הנחות יחודי לפורום. אפשר לשאול אצל כל קצב או חנות מתמחה בבשרים או כלי בית אם הם מוכנים לכבד כרטיס חבר של קרניבורים וכמה הנחה יהיו מוכנים לתת. כשתהיה רשימה מכובדת אני אפרסם את הרשימה ונכין כרטיסי חבר לקרניבורים.

o h a d d

New member
בפורום אחר שבו אני גולש

ישנו מומחה שעונה על שאלות בפורום ובכך מרוויח פרסומת חינם-למה אין איזה קצב פה?

bigjack

New member
בזמנו הצעתי לאיל כצלה

וכנראה שצריך לנדנד לו שוב
אבל הוא הבטיח לענות על כל שאלה שארצה ואני יכול להזעיק אותו תמיד במסר או במייל. לרוב אנשי המקצוע עסוקים מידי בשביל לענות באופן קבוע לאורך כל היום בפורום. בקרוב נארגן אירוח של מומחה בבשרים בפורום ואז נוכל לרכז את כל השאלות בשרשור אחד.

Bavmorda

New member
דיברת אותו אישית או בפון /מסר ????

אני מכירה אותו, קונה אצלו (היום כבר פחות
) אבל יכולה לפטפט איתו בשבילך, אישית..... רק אם תבקש יפה
.
B

bigjack

New member
גם וגם ../images/Emo9.gif

תיכף אחרי שהפורום הוכר הוא הזמין אותי להפנינג טעימות אצלו בחנות ביום שישי, והלכתי עם המישפוחה....... ואפילו עשינו קנייה גדולה
מעבר לזה אני בקשר איתו מידי פעם במסרים או במייל. בחור מאד נחמד
האמת שאם הייתי יותר קרוב הייתי מבקר שם יותר

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif

פעם הבאה אתה פה ולא מתקשר אלי ? ? ? ? ? .... ואבוי לך !
ראה הוזהרת ! B.

Master Stav

New member
לא ממש קשור לפוסט שלי אלב אחלה רעיון ....

ראיינתי אתמול מומחה לעישון בשרים ....מקווה לגמור את המאמר בימים הקרובים ולהעלות אותו

photoface

New member
רעיון מצויין!

יש את העניין הזה בכמה פורומים וגם בפורום מתכונים- שווה לבדוק איתם כי אולי יש להם דברים שרלוונטיים גם לכאן.. חוץ מזה- אני לא מכירה הרבה, אבל אם אתקל אודיע :)

למעלה