כרטיס וידאו עם יציאת מסך

כרטיס וידאו עם יציאת מסך

מישהו מכיר תוכנה טובה לכיוון יציאת הוידאו מכרטיס המסך? התמונה יוצאת או גדולה מדי או קטנה מדי.

יש את התוכנה TvTool

אשר מתאימה לכרטיסים אשר מבוססים על צ'יפים של nVidia בלבד (כלומר כל הסדרה של GeForce וכו'). התוכנה הזו טובה מאוד ככל שידוע לי (לא ניסיתי בעצמי) והיא עולה כ-10$. ניתן להוריד אותה ולהשתמש בה לנסיון במשך 15 דקות (ניתן להפעיל שוב ושוב, אבל היא מכבה את עצמה לאחר כ-15 דקות כל פעם עד שנרשמים). ראה קישור לאתר של TVTOOL למטה. בברכה גיליוטין

snapnet

New member
מי זה? רנן?

(למי שתוהה - רנן הוא היוצר של פיפוש, משחק מחשב נחמד, ועורך סרטים בשעות הפנאי...)

לא! זו טעות נפוצה... ../images/Emo8.gif

כאשר בחרתי את הכינוי זה היה מזמממן, עוד לפני פיפוש ובלי קשר אליו. מכיוון שאני אוהב את הכינוי שלי ומוכר בו, אני ממשיך לדבוק בו למרות שבכל פורום שאני מבקר לראשונה, השאלה חוזרת... במקרה גם אני עורך סרטים בשעות הפנאי, כתחביב, וזו הסיבה לביקורי בפורום הזה. שיהיה לכם יום טוב גיליוטין

GGOODD

New member
מכיר את רנן...

עבדתי כמפיק ברדיו wfm ועשיתי ספיישל עם יציאת המשחק "פיפוש - חלום שהתגשם" ורנן הגיע לאולפן וחילקנו המון פרסים של פיפוש וראיינו את כל המדובבים, היה נחמד :)

הןרדתי את TVTOOL

אבל כשאני עושה מצב של מסך מלא, התמונה גדולה מדי. זאת אומרת לא כל התמונה נכנסת במסך אלא רק החלק האמצעי שלה

GGOODD

New member
אני צריך המלצה

לתוכנה נוספת שפועלת עם כרטיסי וידאו geforce - יציאה לטלוויזיה...

למה לא להשתמש פשוט בדרייבר ?

ל-nVidia היצרנית של סדרת GeForce יש דרייבר כללי לכרטיסים שלה שנקרא Detonator וניתן להוריד אותו מהרבה מקומות באינטרנט (יש המוני גרסאות, נסו להוריד את המעודכנת ביותר). אמנם הוא לא כל-כך פשוט לתפעול כמו התוכנה TvTool אך הוא בחינם והוא מספק שליטה טובה על רוב התכונות המתקדמות של הכרטיסים. בברכה גיליוטין

למעלה