כרטיס וידאו

חסויH

New member
כרטיס וידאו

שלום לכם, יש לי שאלה אני צריכה כרטיס וידאו רק כדי שאני אוכל לדגום או גם כדי שאני אוכל לעבוד עם תוכנת עריכה? לדוגא: נגיד יש לי פרימייר בבית ואני עורכת משהו אז אני אצטרך לרנדר כל דבר קטן כי אין לי כרטיס וידאו או שאין קשר?

videokid

New member
כרטיס וידאו

כרטיס וידאו מיועד לדגימה קודם כל. )IN( הכרטיס מיועד גם לפריסה )OUT( ז"א לחסוך RENDER ישנם כרטיסים שעושים גם פונקציות בזמן אמת. כיום האופציה היחידה שלא דורשת RENDER הוא דגימה של וידאו דיגיטל DV וגם אז, חייבים לרנדר את האפקטים.

חסויH

New member
זה

זה לא ממש נכון קורה הרבה פעמים שצריך לרנדר בזמן העריכה לשם צפיה, בלי קשר לדגימה או להורדה של החומר........

videokid

New member
צריך לרנדר רק עם כרטיסים נחותים...

כרטיס שעובד בREAL TIME אפילו דיי זול כמו DV500 יכול לבצע אפילו אפקט כמו DISOLVE או WIPE ללא רנדר... ברור שאני לא מדבר על כרטיס פרימיטיבי שמחירו ואיכותו בהתאם :) נ.ב גם מחשב רגיל עם FIRE WIRE לא דורש RENDER אם ערכת רק CUT 2 CUT אפשר לנגן ישר מה TIME LINE בדוק.. רק שהמחשב צריך להיות מספיק חזק... זה הכל

חסויH

New member
אבל

אבל שאלתי מה קורה במידה ואין לי כרטיס וידאו בכלל והתוכנה פרימייר מותקנת על המחשב........

חסויH

New member
אז

אז בעצם אתה אומר שפרימייר עובד על חומרה ו AVID על תוכנה? אם אין לי כרטיס וידאו ויש לי מחשב יחסית חזק אז כדאי לי להתקין AVID?

videokid

New member
גם פרמייר 7 יעשה את העבודה

אבל עדיין תצטרך רנדר כדי שזה יראה טוב ובלי קפיצות פה ושם. בעקרון עם מחשב פנטיום 4HT 3.0GHZ זה יעבוד כמעט מושלם. כמובן עם לוח אם איכותי וזיכרון גדול

למעלה