כרטיס זוגי למופע לזכר מאיר אריאל - בחינם

כרטיס זוגי למופע לזכר מאיר אריאל - בחינם

קיבלתי כרטיסים מגלגלצ, לצערי הרב כ"כ, אני לא יכולה ללכת. אין לי בעיה לתת אותם לחפץ בכך, אבל בגלל שאני רוצה לוודא שהכרטיסים [והשם שלי
] יגיעו לאדם שבאמת ילך להופעה, יקח איתו עוד מישהו, יהנה ולא יעשה שטויות - אני סומכת על יפית כעדת אופי. לכן אם היא לא מכירה אתכם מספיק זמן - לא מומלץ שתנסו. מיטב האומנים ונינט יופיעו, זה מחר, יום שני, בקיבוץ משמרות, בשעה 20.00. אני אבדוק את תיבת המסרים שלי/תגובות להודעה רק מחר בבוקר, לכן אם יש לכם אפשרות לדבר עם יפית במסנג'ר כדי שזה יהיה מהיר יותר - יותר טוב בשבילכם. מחר בבוקר גם אגיב בהתאם. מקווה שימצאו בעלים מתאימים

Tin Doll

New member
מיטב האומנים ונינט ../images/Emo6.gif

אם רק הייתי יכולה ללכת..

gfeldman

New member
אני אשמח לקבל כרטיס!!

היי סירופ מייפל, אשמח לקבל את זוג הכרטיסים להופעה. אני מבטיח לשלוח לך גם תמונות מההופעה ברגע שאחזור ממנה
אני שולח לך את ההודעה הזאת גם כמסר, רק ליתר בטחון. בתודה מראש, גיא 052-6501646

gal1983

New member
נינט ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

gal1983

New member
יותר חשוב - רק אל תשכח

לבוא לספר אייך היה כן??????? אני גם רציתי ללכת אבל יש לי להגיש עבודה מעצבנת ביום שלישי

gfeldman

New member
אני מבטיח לכולכם

שאכתוב סיקור מקיף על ההופעה המדהימה שהולכת להתקיים מחר, כך שתרגישו כאילו גם אתם הייתם שם...

ב ר 3

New member
גל אתה חייב להפסיק ללמוד

תראה מה זה עושה לך, אתה מפסיד הופעות בגלל זה! איפה הסדר עדיפויות שלך? קודם כל המוזיקה ורק אח"כ הלימודים.

gal1983

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

הייתי מגיב אבל אין לי זמן , יש לי עבודה בתאגידים להגיש

למעלה