כרטיס זיכרון ומצלמה במיילסטון

D r a m b u i e

New member
כרטיס זיכרון ומצלמה במיילסטון

היי, יש לי מיילסטון די חדש ואני בסה"כ מרוצה. דבר אחד לא הצלחתי לפענח. נדמה לי שכל הצילומים שאני עושה הולכים לזכרון הטלפון במקום לכרטיס. כשאני בודק את הכרטיס, אני לא מוצא עליו צילומים, או שאני לא יודע איפה לחפש. בכל אופן, האם יש דרך להחליט מה תהיה ספריית ברירת המחדל של הצילומים? חרשתי את המכשיר ולא מצאתי כזה דבר... תודה!

DToNAToR

New member
הצילומים שלך נמצאים ב

sdcard/dcim/Camera/ ואני לא מכיר אפשרות להגדיר איפה לשמור אותם. הנתיב הזה הוא הברירת מחדל אצלי.

D r a m b u i e

New member
צודק! מדהים שלא מצאתי את זה

אם כך, אז איך זה שכשאני בעמדת המולטמדיה (המעמד החביב הזה שמגיע בערכה מסלקום), לחיצה על תמונות גורמת למכשיר להגיד: אין תמונה להראות? ונצל"ש: יש אנשי קשר שונים שאני לא מצליח להכניס למועדפים, לא משנה מה אני עושה. יש אנשי קשר שאני לא מצליח למחוק. מישהו נתקבל בבעיות המוזרות האלה? שוב תודה!

DToNAToR

New member
לא קניתי את הטלפון מסלקום

אז אין לי מושג מה זה המעמד הזה שהם מספקים. רעיון טוב יהיה כנראה להרים אליהם טלפון ולשאול למה המוצר שלהם לא עובד כמו שמצופה. כדי להכניס איש קשר למועדפים צריך לעשות עליו לחיצה ארוכה ולבחור ב Add to Favorites לגבי המחיקה - יש תוכנה במרקט בשם Contact Remover. נסה להשתמש בה.

D r a m b u i e

New member
אני יודע להכניס איש קשר

אבל יש אנשי קשר שפשוט "מסרבים" להיכנס. לא משנה מה עושים איתם. הם פשוט לא בעניין של להיכנס לרשימה. הזוי, אבל זה ככה. אותו כנ"ל עם המחיקות. בתשעים אחוז מהמקרים עובד פיקס, ובעשרה אחוז אתה פשוט לא יכול למחוק את איש הקשר (לפחות לא בלי התוכנה שהזכרת). אני מתייחס לזה כמחלות ילדות ובונה על כך שבגירסה החדשה הכל יעבוד חלק.

למעלה