כרטיס זכרון לאנדרואיד, סמסונג גלקסי - נגן מוס

MaddyD

New member
כרטיס זכרון לאנדרואיד, סמסונג גלקסי - נגן מוס

החלטתי אחרי ארבע שנים מאושרות אולי להפרד מהאייפוד הקלאסי שלי, לחסוך את המכשיר הנוסף ולהתחיל לשמוע מוסיקה בגלקסי יש לי המון מוסיקה, המון דיסקים. אני צריכה בערך 20 ג'יגה פנויים, האם ניתן לשמוע מכרטיס זכרון? האם מאט את המכשיר? (יש לי רום של פיילוט) האם הכרטיס הבא מתאים: http://cgi.ebay.com/TRANSCEND-MEMOR...gital_Camera_Memory_Cards&hash=item2563aaf0bd [הוא לא זול נורא???] ובכלל איך מעבירים לדוגמא אפילקציות לכרטיס זכרון ? תודה

MaddyD

New member
בחיפוש נוסף אני רואה

מחירים הגיוניים יותר. 200 שח פלוס מינוס. האם כדאי? או שלא כדאי להעמיס על המכשיר מאסות גדולות כל כך של דאטה ולהשאר עם האייפוד הנפרד והבטוח?

נתחיל מהמכירה באיביי ../images/Emo31.gif

כן!! חשוד מאוד, הבנאדם יש לו פחות מ200 פידבקים, אני לא הייתי מעיז לקנות, רוב הסיכוי שזה מזוייף או פשוט לא תקבל כלום.... לגבי שימוש בכ.זיכרון, אין בכלל בעיה, ואל תשכח שיש לך כבר זיכרון מובנה גדול על המכשיר 16/8 גיגה, אבל באמת אין בעיה להוסיף עוד אחד חיצוני, העברת תוכנות עם APP2SD, אבל בהנחה שהמכשיר שלך הוא גלקסי S ולא גלקסי ACE (חשוב תמיד לציין דגם גלקסי זאת סידרה גדולה של מכשירים) לS יש זיכרון מובנה גדול, ו2 גיגה מתוכו הוא להתקנת תוכנות, כך שלא צריך את התוכנה, אבל את זה ACE שתלוי בכ.זכרון חיצוני בלבד אז בהחלט יש מקום להשתמש בתוכנה הזו.

MaddyD

New member
כן אכן יש לי S

ולסיכום אני מבינה שהנושא מומלץ, אני חושבת שאקנה באמת. בדקתי מכירות נוספות והמחיר עומד על 200 לערך, האם הגיוני? [מבחינת אמינות מוכר ... אני מנוסה באיביי כך שאין מה לדאוג] תודה רבה

עמיתR

New member
המחיר בהחלט אומר: זיוף

הכרטיס אמנם יספר למחשב שהוא 32GB, אבל במקרה הטוב יהיו בו 4GB. היו בEBAY הרבה DOK מזוייפים כאלה, ויש לי אחד כזה בבית, כהוכחה
. איפשר לי לבדוק את מנגנון החזרת הכסף של חברת EBAY .. יצאתי רק עם נזק על דמי משלוח. לעניין, אין טעם להשקיע בכרטיס מהיר. העברת נתונים לכרטיס החיצוני איטית למדי. עוד משהו - את צריכה מיקרו SD, לא SD. לעניין II, ממש לא עדיף להשתמש באיפוד. לסחוב עוד מכשיר בשביל מוסיקה, כשיש את הגלקסי עם תכנות כמו TuneWiki זה ממש בזבוז..

voguemaster

New member
רגע, זה אפילו לא מחיר סופי, כולה ה-BID האחרון

המחיר של הדברים האלה מגיע לבערך 50 דולר אולי 60. למכירה יש עוד יומיים...

MaddyD

New member
וואו המחירים יקרים...

כדאי להתפשר על 16 .. נכון. כי המיקרו יקרים יותר..

voguemaster

New member
במקרה כזה

אפשר וגם רצוי לקנות כרטיס זיכרון של 32 ג'יגה ולשדך אותו לגלקסי (אני מניח S). זה לא מאט את המכשיר בשום צורה, זה רק מאט שלבים שבהם מבצעים סריקת מדיה (כי הכרטיס מכיל הרבה קבצים). בכל מקרה, המכירה ב-EBAY נראית לי חשודה גם כן ואני לא ממליץ לאף אחד להעביר אפליקציות לכרטיס ה-SD מהסיבות הבאות: 1. האפליקציות עובדות לאט יותר בלי שום ספק. 2. יש מצבים שבהם אתה מחבר התקן USB ואתה מאבד את היכולת לקרוא מכרטיס ה-SD. זה קורה במצבים מסויימים ולא לכל אחד אבל אם כן - זה הופך אפליקציות ללא שמישות. 3. במכשיר כמו הגלקסי S אין שום צורך בזה. יש די והותר זיכרון לאפליקציות.

למעלה