כרטיס טיסה לארגנטינה

Swordfish

New member
כרטיס טיסה לארגנטינה

התייעצות קטנה בקשר למחיר המוצע, כרטיס טיסה של איבירה לבואנוס איירס הלוך חזור (יעד חזור ניתן לשינוי) פתוח לשנה, קונקשן דרך מדריד. ל-29/12/2009 ב1500$ דרך איסטא סביר? כי אחרי ששילמתי את המקדמה, מציעים לי עכשיו ב"עולם אחר" ב-1350$... ועוד יעד חזור מבוגוטה שזה נחשב קצת יותר יקר אפילו... מוזר לא? =\

0 אור 0

New member
הגיוני מאד

כי יש שם סוכנת שחורשת את כל החברות ובאמת מתאמצת בשבילך, בניגוד לאיסתא שלא. והמחיר יקר בגלל שהתאריך זה בין חג המולד לראש השנה האזרחית, וכל העולם נוסע לחופשות, כך שכל הטיסות מפוצצות, ונשארו רק טיסות יקרות. נראה לי שאפילו שבוע קדימה או אחורה ביציאה יוזילו את המחיר (אבל אולי צריך מרחק יותר גדול מהחגים)

rmoses1

New member
לא מוזר. יש הבדלי מחירים.

איסתא סומכים על השם שלהם ולכן בגלל הנוחות את משלמת יותר. זה תקף לכל סוג של קניה. תמיד בקניון אצל רשת מוכרת יהיה יקר יותר.

0 אור 0

New member
דרך אגב לא הבנתי מה הנוחות באיסתא

בכל סוכנות נסיעות (אני בעולם אחר וחברים שלי כל אחד עם איזשהי סוכנות נסיעות ליד הבית), נותנים לך טיפול טלפוני , שולחים לך חלופות באימייל, שומרים לך כמה חלופות עד היום האחרון שניתן לעשות כירטוס, בודקים לך כל מיני שירותים נוספים ועומדים לרשותך למקרי חירום כשאתה בחו"ל (נתקעתי פעם בארה"ב בעיר מפוצצת בלי מקומות לינה שבסוף מי שעזרה לי היתה הסוכנת בארץ שהזיזה קשרים) באיסתא הם מצפים ממך שתגיע לסניף שלהם, עושים לך טובה שנותנים לך חלופה אחת ומזרזים אותך לכרטס, מה שמשאיר אותך אחר כך בלי אפשרות שינוי אפילו אם מופיעה אופציה טובה יותר. גם זה לא שהידע שלהם יותר גדול או משהו ששווה לשלם קצת יותר כדי לקבל איכות גבוהה יותר - לפעמים להיפך.. הייתי מסכמת את זה שבסוכנות נסיעות הם הנציגים שלי מול חברות התעופה וספקי תיירות, ובאיסתא הם מרגישים שהם קמעונאים של חברות התעופה.

rmoses1

New member
חברה עם שם, ידועה ומוכרת

נתפסת כאמינה, נתפסת כמתאימה מאוד לסטודנטים ולצעירים ומתחשבת בהם ובצרכים היחודיים שלהם. אני לא יודע אם הכל נכון, אבל הם בונים על זה שמי שמגיע אליהם מגיע בגלל הדברים/יתרונות האלה. ושוב, הכל עניין של תפיסה. אתה תעדיף לשלם קצת יותר לחבר שלך שמוכר לך משהו, מאשר לשלם פחות למישהו זר בתחנה מרכזית שאתה לא מכיר אותו והוא נראה עבריין. זה כמו שבארה"ב יש תחרות גדולה מאוד בין חברות להשכרת רכב הרץ ואוויס. אוויס תמיד נתפסה כמקום שני בשוק, ולכן הם הוציאו את הסיסמא: we try harder - אנחנו משתדלים/מנסים יותר. זה מתבסס על אותו רעיון - למי שיש שם יותר חזק, יש פחות אינטרס לעשות הנחות ומבצעים ולהשתדל בשביל הלקוח. מי שפחות חזק צריך לעשות יותר מאמצים כדי למשוך לקוחות.

0 אור 0

New member
אני בהחלט מסכימה שיש ערך לשם

מה שאני לא מבינה זה איך בשנים של שירות גרוע, יחסית לסוכניות נסיעות אחרות, ותיקות , טובות, אמינות שנותנות שירות מצוין, היא מצליחה לשמור על השם שלה, אולי זה בגלל המונופול שלהם על כרטיסי סטודנט, או עצם העובדה שהסניפים שלהם באוניברסיטאות ...

rmoses1

New member
גם בגלל המונופול וגם בגלל הרבה פרסום

והעובדה שבגלל שאנשים לא נוסעים כל יום לחו"ל אז יכול להיות שתהליך ירידת השם הוא איטי יחסית.

Mor167

New member
בהחלט...

הגיוני בהחלט.. אני יכולה להגיד לך שאני נסעתי בתקופה הזו בדיוק לפני שנה... ויחסית המחירים שאתה אומר כאן עוד "נמוכים " אבל כמו שנאמר לך כאן, שבוע קדימה או שבוע אחורה בהחלט ישנו את המחיר אז אם אין לחץ של זמן ...

רילX

New member
אני רק אזהיר אותך מטיסה עם חברת איבריה.

טסתי איתם לדרום אמריקה בסוף מרץ ובסוף חזרתי עם חברה אחרת מרוב הבעיות שהיו איתם, אגב אני לא הראשון ובטח לא האחרון שמתלונן על החברה הזאת.אציע לך לבדוק חברת תעופה אחרת ובכל מקרה תהנה\י.

0 אור 0

New member
אתה יכול לפרט?

כי אני טסתי כנוסעת של איבריה רק פעם אחת, אבל טסתי במטוסי איבריה עקב שיתוף טיסות (עם אירוליניאס ועם ואריג ז"ל) , ואמנם לא התלהבתי משירות נפלא ובלתי נשכח, אבל זה לא היה עד כדי כך נורא שמצדיק לשלם פי כמה לחברות אחרות (ועל כל הזולות שמעתי און תלונות בדיוק - כולל בפעם האחרונה שטסתי אליטליה, ואנשים סיפרו לי סיפורי זוועות שממש חששתי לטוס)

tkt4unow

New member
בקיצור מגרזנים אותך

תבדוק עם זה כולל שינוי תאריך ראשון חינם

מיקה2008

New member
באיסתא אין הצעות טובות למחירי טיסות

כל פעם שהייתי מבררת מחיר טיסה לארגנטינה דופקים מחיר ונאלצת לקנות בסוכנויות אחרות היום בכלל מחפשת רק סוכנים מומחים לטיסות לדרום אמריקה ולא כל סוכן.

Swordfish

New member
יש אפשרות לשנות?..

במידה ועכשיו אני רוצה לשנות תאריך יציאה מהארץ, מהבחינה של המקדמה ששלמתי (250$) יש בעייתיות? יכולים להגיד לי שאי אפשר?

0 אור 0

New member
תשאל אותם

אצל הסוכנת שלי אין שום בעיה עד שמתבצע כרטוס, ואז זה תלוי בתנאי הביטול של אותה נסיעה ספציפית, זה סכום שיכול לנוע מ 50$ ועד כל העלות - וכמובן הסוכן אמור להגיד לך בדיוק כמה לפני שאתה מתחייב!!

Swordfish

New member
חדל פרנויות

העניין הובהר... הטיסה שעולה 1350$ היא ב-4/1/2010, והיא אכן זולה, אבל לא בשל העובדה שהיא דרך סוכנות אחרת. רק לצורך השוואת המחירים, ביקשתי מ"עולם אחר" הצעת מחיר לטיסה ישראל-בואנוס בואנוס-ישראל פתוח לשנה בתאריך 29/12/09 וההצעה היא 1440$ כמה דולרים לפה ולשם. מסקנה: לכולן אותו מחיר. תם הדיון. יום טוב לכולם!

0 אור 0

New member
אם הוא מתעקש לצאת ביום ספציפי שבו כל הטיסות

הזולות מלאות, אז הגיוני לחלוטין שאין טיסות זולות יותר. כשגמישים לגבי היום, אז מפתיע עד כמה סוכן חרוץ ושקדן מצליח למצוא משהו טוב. לפני שפניתי לסוכנת שלי , עשיתי חיפוש באתרים באינטרנט למחירי טיסות, וראיתי שבתקופת החגים הכי זול שהצלחתי למצוא היה כמעט 1300$, ואם אני רוצה פחות מ 1100 אז צריך לזוז לאחרי סוכות (הכי זול שמצאתי באינטרנט ההיה 1050), להפתעתי , כשהעברתי אליה את הכדור, היא חזרה אלי עם טיסה למחרת ראש השנה במחיר 1020 (ורק כשחזרתי גיליתי שלמעשה זה היה אפילו יותר זול בפועל, כי הטיסה כללה את מס הנמל באיזזה שבדרך כל צריך לשלם במזומן במקום!). כמובן לטיסה זולה כזו יש מיגבלות - במקרה הזה , זו היתה טיסה שאחרי הכרטוס לא ניתן לשנות . לא מתאים לכל אחד , ובדרך כלל שווה לשלם קצת יותר כדי להמנע ממגבלה כזו, אני מניחה שעם תוספת של עוד בסביבות 50$ אפשר בהחלט למצוא כרטיס גמיש , כל זמן שלא מתעקשים על יום מסויים.

למעלה