כרטיס טיסה מבואנוס איירס לאושוואיה.

kofifo1

New member
כרטיס טיסה מבואנוס איירס לאושוואיה.

הכי זול שמצאתי היה ב170 דולר, רציתי לדעת פחות או יותר מה הטווח מחירים, ואם אפשר למצוא זול יותר.

Mor167

New member
מני מאז שאנחנו היינו שם

שמעתי שהמחירים קצת ירדו, הגיוני ?

meni1234

New member
כנראה בעקבות המשבר הכלכלי העולמי

אני רוצה לחזור לשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.

0 אור 0

New member
אני לא יודעת לגבי האוטובוס הספציפי אבל

בכללי המחירים בארגנטינה מאד עלו - היינו לפני שנה וחצי וכבר אז הרגשנו בעליית מחירים לעומת מה שהרגשנו קודם, אבל לפני חודש המחירים של המון דברים כבר הגיעו למחירים של ישראל (בוציוד חשמלי/אלקטרוני הם תמיד היו יותר יקרים), תחבורה ציבורית עממית עלתה מ 0.70 ל 1.20 לנסיעה עירונית (אבל אני לא זוכרת אם זה היה כבר בפעם הקודמת או שרק הפעם זה קפץ), אבל זה משהו מאד עממי ששומרים בכוונה על מחיר נמוך. מחירי האוכל עלו וכמובן המסעדות, בגדים, נעליים ממש קפצו, מה שנשאר משום מה זול זה מוצרי קוסמטיקה והגיינה אישית

Mor167

New member
מוזר, האמת נשמע בדיוק ההפך

ומני כן גם אני רוצה לחזור לשם !:)

0 אור 0

New member
אולי לא הגיוני אבל למרבה הצער עובדה

לפני 6 שנים , המחיר של אכסניות ששהיתי בהן (שבהחלט לא היו ברמת מוצ'ילרים אלא משהו יותר מכובד) היה 15 פזו לאדם בחדר זוגי, עם ארוחת בוקר. הטיסה מבואנוס לאושואיה עלתה לי 90$ אם אני לא טועה (אבל אני בטוח לא טועה ב100$), המסעדות היו במחיר מגוחך - יכולתי להזמין 10 אנשים למסעדה משובחת ולצאת עם תשלום של 200 ש"ח המחירים בצ'ילה היו בערך כפולים לכל דבר חוץ מהטיסות שזה אחיד בין הארצות. ואני יכולה להמשיך (דרך אגב - שנה לפני זה זה היה בדיוק הפוך - ארגנטינה היתה יקרה בטירוף וצ'ילה נחשבה זולה) מאז הייתי כבר 3 פעמים , וכל פעם המחירים עולים קצת או הרבה. גם מי שגר שם מקטר מאד, וחוץ מלעשירים מאד , קשה להסתדר.

Mor167

New member
כן אני זוכרת

שנה שעברה שאנרגטינה היתה יותר יקרה מצ'ילה... טוב אין מה לעשות.. מה אני אגיד לך מזל שאני לא גרה שם !:)

בדקת בLAN?

למיטב זכרוני שילמתי 150 דולר על אושוויה- בואנוס, אבל זה היה במרץ

yochus

New member
בדקת ב LADE?

אנחנו טסנו בתחילת 2008 (יענו לפני 2 עונות) בסביבות 110 דולר בכיוון ההפוך אושוואיה- בס.אס.

למעלה