כרטיס מסך מינימאלי לעבודה עם MAYA

אבשי ג

New member
כרטיס מסך מינימאלי לעבודה עם MAYA

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת איזה כרטיס מסך יתמוך יותר טוב מ-MAYA. ראיתי באתר של החברה ובפורומים באתרים נוספים שחייבים קוואדרו אבל זה קצת חורג ממסגרת התקציב שלי. איזה כרטיסים יתאימו בסדר גודל של עד 1000 ש"ח? אשמח לדעת במה אני "אשלם" אם אתפשר על כל אחד מהכרטיסים שתציעו. תודה רבה!

ofer2003

New member
אפשר להשתמש גם בכל כרטיס רגיל

אומנם אכן יש בעיות תאימות מסוימות כמו העלמות של הHANDLES וכדו' אבל אפשר לפתור אותם וגם על הדרך להאיץ את העסק (אזהרה - OVERCLOCKING) אם אתה יודע מה אתה עושה. מה שאפשר לעשות (ושוב כדאי שתדע מה שאתה עושה - או לפחות תפגין ביטחון עצמי מופרז בזמן שאתה עושה את זה) זה להוריד מ-guru3d.com תוכנה בשם RIVERTUNER ודריברים תואמים לסוג הכרטיס שקנית (כרטיס של גיימרים) ואז בעזרת התוכנה והדרייברים הפרוצים לדמות כרטיס QUADRO. המהירות במשחקים תרד מעט והמהירות במאיה תעלה פלאים. וגם בעיות התאימות יפתרו. אתה גם צריך להבין: יכול להיות שלא יהיו לך בעיות בכלל בסך הכל ALIAS לא מוכנה לקחת אחריות וזו זכותה (למרות שזה לא ממש נחמד מצידם). תקרא קצת, באתר יש TUTORIALים ממש נחמדים (אם כי לפעמים לא מעודכנים) שיעזרו לך עם זה. זה גם אומר שאתה בסופו של תהליך מקבל ביצועים הרבה יותר טובים באותו מחיר. בהצלחה.

למעלה