כרטיס מסך ..

FireBird

New member
כרטיס מסך ..

ברשותי כיום כרטיס מסך Voodoo3 16MB זיכרון נדמה לי. אני צריך להריץ משחקים בסגנון CW, Q3 ודומיו. שאלתי היא, האם הכרטיס שברשותי עדיין שווה משהו? בהנחה שלא, איזה כרטיס היום הכי משתלם שקל/תוצאה. כלומר, הכרטיס במחיר הכי זול ושבכל זאת נותן תוצאה טובה, גם באיכות וגם במהירות.
רבה

גיימר

New member
אחי מצטער להגיד לך אבל אתה חייב

דחוף להחליף כרטיס מסך,אם תרצה נוכל להמליץ לך פה אם תיתן תרצה

גיימר

New member
יש לך תקציב מסויים?

ואתה יכול אולי גם לרשום את פרטי המחשב שלך כי אם יש לך V3 אני מנחש שהמשחב גם לא הכי מצויין...

FireBird

New member
המחשב דווקא סביר

P4 2400 512 MB זיכרון מסך 17 והרדדיסק אנטישמי התקציב יקבע לפי ההמלצות. כלומר, אם תאמר לי נניח שיש כרטיס גם ב 150 שקל, אבל הכרטיס הכי נורמלי ולא ביזבוז כסף ששווה לקנות מתחיל ב 650 שקל (למשל), אז זה יהיה התקציב. כמובן שאני פשוט מעדיף להוציא כמה שפחות. שמתי לב לכרטיסי במאות דולרים.. זה מדהים והייתי מת לאחד כזה, אבל זה מחוץ לתחום בשבילי. אני ממש מחפש משהו זול, אבל לא זול מידי.

FireBird

New member
תדברי במספרים גברת

סבבה, אם בכל זאת במספרים אז נניח שבאמת הגבול שהייתי רוצה להוציא נע בין 400 ל 600 שקל. (אבל, נניח, שתאמר לי שב600 יש משהו סביר, אבל רק בעוד 300 שקל, יש משהו שמהווה קפיצת מדרגה והוא הרבה הרבה יותר טוב, אני אשקול גם אותו. הגבול העליון גם "לשקילות" האלה הוא בהחלט כ 1000 שקל.)

stas51

New member
יש לי הצעה

ההצעה הפשוטה יותר: G 4 TI 4200 בסביבות ה750-700 שקל ההצעה ה"מתקדמת" יותר : RADEON 9500 PRO בסביבות ה1000 -1100 שקל

BustA

New member
ראדון 9100, בערך 400-500

לא טוב כמו הכרטיסים שאמרו לפני, אבל הוא אחלה

BustA

New member
לי עלה 490, אבל מאז רדו המחירים

ראיתי גרסא של 64 מ''ב ב 380 ש''ח

BustA

New member
כן

לפני חודשיים-שלושה בערך.. ולך יש 9000 פרו, נכון?! נראה לי שהוא טוב יותר משלי

FireBird

New member
עכשיו

מה ההבדלים בין הסוגים שצוינו? 4200TI, נניח, ל9100 או 9000 PRO? ואגב, השמות RADEON ו GEFORCE הם שמות של צ'יפים, שמורכבים על כרטיסים של כל מיני חברות. המושגים GLIDE ו OPENGL מתו? והכי חשוב, מאיפה כדי לקנות אותם? אפשר גם במסר אישי, אם פרסום על גבי הפורום לא נראה. שוב, תודה.

למעלה