כרטיס מסך

גלעד17

New member
כרטיס מסך

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שאני אוכל להתחיל ללמוד תלת מימד איתו (כרגע יש לי geforce2 mx400) ואני לא יודע אם כדאי לקנות את הכרטיסי מסך שבמיוחד לעבודה בתלת מימד או כרטיס מסך של משחקים אני בעיקרון לא משחק במחשב אם אפשר לענות לי או לשלוח אותי לכתובת שתעזור לי אני אודה לכם תודה, גלעד

כרטיסי המסך של NVIDIA

סדרת ה GEFORCE טובה למשחקים סדרת ה QUADRO טובה יותר לתלת מימד במחיר של 1500 ש"ח תוכל להשיג את QUADRO FX 500 בטכנולוגיה יחסית מתקדמת שבנויה למטרות תלת.

CoolCalb

New member
אתה לא חייב QUADRO

אני עושה עבודה לפרסומות בתלת מימד, על GEFORCE 4 4600, ואין לי שום בעיות.. היום הסדרות החדשות של ה GEFORCE אפילו יותר טובות, ואין צורך, לדעתי, להקרע כספית בשביל QUADRO. אין ספק שה QUADRO יהיה מהיר יותר, אבל בצרכים הבסיסים של תלת מימד סביר להניח שלא תרגיש בהבדל.. אני כבר לא מצליח לעקוב אחרי הדגמים החדשים, אבל ה FX6600 או 6800 יכולים לעניות דעתי להיות בהחלט מספקים.

CoolCalb

New member
בלבלתי קצת בדגמים

ה 6600 נקרא GEFORCE 6600 ולא FX.. ה FX הם 5XXX בכל מקרה, כרטיס מבוסס NVIDIA בסדר גודל של 700-800 ש"ח יהיה מספק בהחלט.

eldarinn

New member
אני מסכים עם דעתך ברמת העיקרון

הכרטיסים היום לכל "סוג פעילות" שלא יימכרו, מספיקים בתמורה שלהם למשתמש בסיסי בכל תכנת תלת מימד. הטכנולוגיה הפכה פשוטה וזולה וכל כרטיס שעולה היום 100 דולר עושה את העבודה יפה.

למעלה