כרטיס מסך

כרטיס מסך

אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשפר את הביצועים של MICROSOFR FLIGHT SIMULATOR 2004. המחשב שברשותי: פנטיום 4 2.66GHz 512MB Ram DDR Mother board Gigabyte GA-8S648 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce2 MX/400 64MB יש לי מספר שאלות: 1. עד כמה באמת שידרוג כרטיס המסך ישפר לדעתכם את הביצועים בסימולטור? 2. איזה כרטיס הייתם קונים בתקציב של בין 500 ל 1000 שח? 3. במה הייתם מתמקדים, זכרון גדול לכרטיס המסך או פונקציות אחרות? וכל אינפורמציה נוספת.. תודה

guysahaf

New member
זה לא המקום -אבל תשובה

זה לא המקום לשאלה הזאת, זה פורום עיצוב תלת מימד, בעיקרון. אבל - הכרטיס שלך - Geforce 2 MX, פשוט גרוע. גם Geforce 4 MX, ובעצם, כל סדרת MX. אני הייתי ממליץ לחרוג לאזור ה-1500 ש"ח ולקנות את ATi Radeon 9800, אבל אפשר להתפשר על 9600. גירסת Pro או הרגילה. לא הגירסה המצומצמת!!!! ומה שחשוב זה הפונקציות בעיקרון (תמיכת DirectX 9 מלאה!!!), אבל גם זכרון הוא חשוב, ולכן כדאי ללכת על 128MB. וכן, שדרוג הכרטיס יראה שיפור עצום בגרפיקה ובביצועים.

guysahaf

New member
בעיקרון, ההמלצה הרווחת היא ATI

הם נחשבים קצת יותר מתקדמים, ופחות ממוסחרים מ-nVidia (יצרנית GeForce). אז כן - אני ממליץ כרטיסי Radeon של ATi. שים לב טוב שאתה לא קונה כרטיס שמיועד לעבודה, אלא למשחקים! כמו Radeon 9600Pro, 9800Pro, X800 וכו'...

emage24

New member
שטויות במיץ

א. אין לך שום סיבה להוציא למעלה מ-1000 ש"ח על כרטיס מסך. ב. nVidia מובילה בדור האחרון בהפרש ניכר על פני ATI. סדרות 6xxx ו- 7xxx מרשימות מאד בביצועים, בעוד ש-ATI לא הוציאו שומדבר חדש כבר חודשים (שזה המון זמן בתחום חומרת המחשבים) המלצה אישית? GeForce 6600 (עדיף אפילו GT) בסביבות 900-1000 שקל ייתן לך יותר מתמורה מלאה למחיר.. שווה גם לבדוק מה המחיר של GeForce 6800GT אחרי יציאת דור ה-7xxx. זה כרטיס מדהים!

emage24

New member
ולראיה...

בקישור הבא מפורטות הורדות המחירים של nVidia. אני כבר מתכנן לשדרג לאיזה 6800GT... (אגב, לבעלי לב חזק וארנק משורין, קיימת אפשרות לעשות לו SoftMod ל QuadroFX 4000)

emage24

New member
והקישור כמובן...

http://hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1124275826,44107,

למעלה