כרטיס סטודנט

studentit191919

New member
כרטיס סטודנט

שלום, שמעתי משהו על מדבקה שצריך להדביק על הכרטיס. שולחים את זה בדואר או שצריך ללכת לאנשהו?

JuliaHM

New member
האם גם לתלמידי שנה א' צריכים מדבקה עם תוקף?

קיבלתי כרטיס סטודנט בדואר ורשום לי מאחורה 2010-2011, האם אני צריכה מדבקה עם תוקף? איך זה עובד. סליחה על הבורות.

SuGaRBabe1

New member
מדבקה לתיקוף כרטיס סטודנט לא

אבל אם שילמת דמי רווחה, את יכולה ביריד פתיחת שנה לגשת לדוכן של אגודת הסטודנטים ולקבל מדבקת חברות באגודה, ובטח גם איזה מתנה כלשהי (שנה שעברה חילקו יומנים).

JuliaHM

New member
שאלה לגבי שרותי רווחה

אני שילמתי את כל שכר לימוד מראש, האם שרותי הרווחה כלולים המחיר? כתוב לי במאזן שכר לימוד: שכר לימוד יסוד, אחוז שנתי:100% תוספות נלוות:שרותי אבטחה, שרותי רווחה. אבל כאשר אני מחברת את השכום של שכר לימוד, אבטחה ושרותי רווחה יוצא לי יותר ממה ששילמתי. תודה על העזרה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifיש לך הנחה של תשלום מראש

[אני מניחה, שילמת בבנק?] ולכן נראה כי שילמת פחות ממה שאת צריכה. השכר לימוד מחושב אוטומטית עם התשלומים הנלווים שהם אבטחה ורווחה. על מנת ש-לא- לשלם רווחה את צריכה לבקש את זה ואני מניחה שאם את שואלת אז לא עשית את זה..

AIShalev

New member
תלמיד שנה א'

אני מתחיל את לימודי התואר שלי השנה ועוד לא קיבלתי כרטיס סטודנט, בינתיים יש את כרטיס הסטודנט הזמני שהוא חלק מתשלום המקדמה, מתי אמורים לקבל את כרטיס הסטודנט (הפלסטיק)?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלוקח להם זמן להגיע..

לפעמים הם מגיעים ממש יום לפני תחילת השנה.. לכל מקרה יש מס' שאפשר לברר בו, אני פשוט לא זוכרת אותו.. תתקשר למרכזיה ותבקש שם - 036407777

למעלה