כרטיס קול USB שלא עובד

כרטיס קול USB שלא עובד

שלום, בגלל שיציאת האוזניות דפוקה במחשב שלי, אני תמיד מחברת יואסבי של כרטיס קול ואליו את האוזניות. אני מזמינה כאלה באיביי ב-2 שקל, ובגלל שהם זולים הם בד"כ מחזיקים מעמד חודשיים שלושה ואז מתפרקים. כשהנוכחי עמד להתפרק רציתי להחליף אותו בחדש, אבל משום מה החדש לא פעל - הנורה האדומה דלקה כשהכנסתי אותו אבל לא הבהבה. קניתי בKSP מתוך מחשבה שהוא יהיה יותר איכותי, אבל אותו דבר - הנורה נדלקת ולא מהבהבת ואין קול. כשאני מחזירה את היואסבי החצי מתפרק זה פועל נהדר.
מישהו יודע למה זה קורה? אני מניחה שכל הדרייברים בסדר, כי עם המתפרק זה כן פועל, אבל לא ברור לי למה עם החדשים אין קול. תודה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בצעי כך

&nbsp
במנהל ההתקנים הסירי את דרייבר הקול ..אתחלי מחשב..הדרייבר יותקן מחדש..ואז נסי לחבר את ההתקן החדש ותראי אם הוא מזהה אותו.
&nbsp
לחילופין אולי צריך דרייבר לכרטיס החדש ..שלא התקנת..מאתר היצרן של הכרטיס.
&nbsp
עוד משהו אם לא עזר...לנתק את כל החיבורים של המחשב כולל חשמל..לוודא שהספק על ON ללחוץ חצי דקה על הפעל...ללכת להכין נס קפה...לחזור ולחבר התקן התקן לראות שמזוהה...
אם זה נייד אותו עיקרון רק להוציא סוללה אם ניתן.
&nbsp
אני מאמין שאחד מאלה יפתור את הבעיה...
&nbsp

ניסיתי

את ההסרה והתקנה ואת הניתוק חשמל, זה עדיין אותו דבר: היואסבי הישן פועל ומהבהב והחדש רק דולק אבל לא פועל. שניהם בדיוק אותו גנרי ונראים אותו דבר, ככה שאני לא חושבת שיש לאחד מהם דרייבר שונה.

הוא מזוהה, הוא תמיד היה מזוהה, הכל נראה תקין

הוא משמיע קול של התקן שנכנס לפעולה תקינה כשהוא נכנס ליואסבי, אבל בפועל לא פועל

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
צריך לבדוק על מחשב אחר

&nbsp
יתכן הכרטיס עצמו הגיע תקול ולא עובד..גם אם מנורה עובדת ..הגדרות הקול תקינות נראות כי אחד עובד אין סיבה שהשני לא יעבוד מבחינת הגדרות הקול במחשב עצמו..
&nbsp
ובכל זאת שווה לאתר את דף היצרן של הכרטיס לברר אם יש דרייברים מערכת ההפעלה לא תמיד יודעת לעדכן כמו שצריך ..זה נכון לגבי כלל הדרייברים במחשב...
&nbsp
לא בטוח כלל שזו אותה חומרה בפנים גם אם בחוץ זה זהה..אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בתוכו נאמר מזמן..
&nbsp
ושוב לבדוק על מחשב אחר! זה יוודא אם הכרטיס תקול ..או שנמשיך לחפש את מקור התקלה...אחרי שתנסי למצוא באתר היצרן דרייבר של המוצר :)
:)

אוקיי, זה נפתר!

לא ברור לי בדיוק איך, מחקתי התקנים והוספתי ומחקתי בערך כל מה שהיה שם וחזרתי אחורה בהגדרות והוספתי שוב ועכשיו זה פועל.
תודה :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אחלה תהני

למעלה