כרטיס שהכנתי הבוקר ליום הולדת של אישה יקרה ואהובה לי
ע ענבר100 New member 22/5/07 #2 נכרטיס מאוד יפה ומעניין בעיני - אבל האם זה רק נדמה לי או שהחלק התחתון שלו לא מודבק עד הסוף?
T t42 New member 22/5/07 #4 פושקיה...../images/Emo39.gif.... ....נפלא....ואינני יודעת למה ,,,אבל יש"משהו יפני" במראה ...אולי עדינות הפרחים שמאחור ,,,, ....קסום ....אהבתי ... ושיהיה במזל טוב למקבלת הכרטיס...
פושקיה...../images/Emo39.gif.... ....נפלא....ואינני יודעת למה ,,,אבל יש"משהו יפני" במראה ...אולי עדינות הפרחים שמאחור ,,,, ....קסום ....אהבתי ... ושיהיה במזל טוב למקבלת הכרטיס...
פ פושקיה New member 23/5/07 #8 תודה היא בהחלט אהבה ובהחלט יש נגיעה יפנית שצצה משום מקום והוסיפה לדעתי משהו קסום
נ ניצנץ1 New member 22/5/07 #5 יצא לך מראה יפני משגע עם הנייר של ליליקייט של בייזיק גרי.. שילוב נהדר גם של פרח חיצוני.. נהדר!!!!
S smashi New member 23/5/07 #11 כרטיס מאוד עדין,באמת נותן תחושה של יפני למרות סוג הניירות השונה,והפרח למטה מוסיף המון.. מאוד אהבתי אותו
כרטיס מאוד עדין,באמת נותן תחושה של יפני למרות סוג הניירות השונה,והפרח למטה מוסיף המון.. מאוד אהבתי אותו
ק ק ר נ ו ש י New member 23/5/07 #14 פושקיה הכרטיס מטריף!!! בהחלט יש לו מראה יפני . יש לי שאלה קטנה מאיפה הכפתור שעל הפרח? יש אותו גם בספר המתכונים והוא משגע.
פושקיה הכרטיס מטריף!!! בהחלט יש לו מראה יפני . יש לי שאלה קטנה מאיפה הכפתור שעל הפרח? יש אותו גם בספר המתכונים והוא משגע.
פ פושקיה New member 23/5/07 #19 זה בראד מחבילת בראשים שקניתי אצל ניצנץ ואני מאוהבת בהם וממש מתקמצנת עליהם - הם רק למי שאני באמת אוהבת!
זה בראד מחבילת בראשים שקניתי אצל ניצנץ ואני מאוהבת בהם וממש מתקמצנת עליהם - הם רק למי שאני באמת אוהבת!
ה הגריטה New member 23/5/07 #15 מקסים מקסים! אהבתי מאוד את שילובי הצבעים העדינים.. יצא כרטיס ממש משגע! גם הפרח מאוד מוסיף!