כרטיס של גבירתי הנאווה86 שמור ריטה

bel55

New member

לא למכירה אני הלכתי להופעה שבה ריטה הופיע בגבירתי הנאווה אז פגשתי אותה בחוץ פיתאום קנתי לה פרחים ממשי שתבינו לפני שמשי נולדה בצבצ סגול אמרתי לא היי זה בשבילך היא נורא שמחה ואמרה תודה אבל אבל לא כעת ההצגה לא יתחלה אז אמרתי לה שאני אתן לשומר ועד הייום אני לא ידעתי עים היא קבלה אותם מענין אז זהו עד היום שמור הכרטיס של ההצגה שהיתה מקסימה ריטה שרה יפה וראתי את אמא שלה שם ואמרתי לה שיש לה ילדה מקסימה זו לא הפעם איחדה פגשתי אותו מלאה פעמיים תדעו שהיא לבבית בחיים ביי בל טראנסקסואלית

bel55

New member

לא למכירה אני הלכתי להופעה שבה ריטה הופיע בגבירתי הנאווה אז פגשתי אותה בחוץ פיתאום קנתי לה פרחים ממשי שתבינו לפני שמשי נולדה בצבע סגול אמרתי לא היי זה בשבילך היא נורא שמחה ואמרה תודה אבל אבל לא כעת ההצגה לא יתחלה אז אמרתי לה שאני אתן לשומר ועד הייום אני לא ידעתי עים היא קבלה אותם מענין אז זהו עד היום שמור הכרטיס של ההצגה שהיתה מקסימה ריטה שרה יפה וראתי את אמא שלה שם ואמרתי לה שיש לה ילדה מקסימה זו לא הפעם איחדה פגשתי אותו מלאה פעמיים תדעו שהיא לבבית בחיים ביי בל טראנסקסואלית

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif יפה יפה...

"גברתי הנאווה" אחלה מחזמר
אם אני לא טועה ריטה התמוטטה אז...

bel55

New member
../images/Emo182.gifהי למשיבה מה השם?

אני אהיתי לפניי שהיא אכן התמוטטה אבל תודי שהיא מקסימה דרך אגב נעים מאוד בל מה השם לא קלטיתי? ביי

למעלה