כרטיס תלת מימד.

yonic2

New member
כרטיס תלת מימד.

אני אשמח להמלצה על כרטיס מסך חזק למחשב P4 בתקציב של עד 4000 ש"ח . אני רוצה כרטיס AGP בשאיפה שלא ירעיש מדי אבל אני מוכן להתפשר, אני שוקל לקנות /QUADRO אבל לא סגור איזה בדיוק ומה ההבדלים (קצת הורס אותי שהם רק שנה אחריות).בכל מקרה יש גם את הNVIDIA 6800 ועוד מעט את ה7800 ואני לא יודע מה יותר טוב. אני צריך את זה לתוכנות גרפיות ולתוכנות עריכה אך בעיקר לתלת מימד (maya,max). ואולי אני מגזים וגם GEFORCE 4200i מספיק?

3Dead

New member
אם אתה חזק בקטע של 3D

לך על QUADRO (לא עושה רושם שתקציב זה מגבלה )בעיקרון המינימום שאתה צריך זה FX700 .המקסימום שיכנס לתקציב זה FX1000(קצת יותר מ 4000 ) אני הייתי מציע לך לשדרג איך שהוא את הלוח ל PCIEולקחת את FX1100 .אל תתפתה ל FX500 .אמנם אני בעלים גאה והוא כרטיס מצויין במחיר טוב( כ1600 ש"ח) אבל הוא לא תומך ב GELATO ,שמי יודע ? אולי יום אחד תצטער על זה שלא השקעת עוד קצת .....אם אתה בקטע של תחביב - GFORCE טוב יעשה את העבודה. תשקיע בעוד זכרון.(בכל מקרה אני ממליץ על 1GB )

yonic2

New member
תודה,עוד כמה שאלות

תקציב זה מגבלה ,אבל אני מוכן להשקיע. השאלה שלי למשל לגבי הPCI EXPRESS נגיד שאני משתגע ומוכן להחליף את הBOARD , השינוי משמעותי?ההבדל בין PCI לAGP הוא משמעותי לטובת הPCI -זאת אומרת שהמהירות כפולה למשל?עם ניקח טווח זמן של עוד 3 שנים למשל אז הAGP כבר לא יהיו?

3Dead

New member
אני מאמין ש AGP יעלם תוך שנה גג...

כבר היום רוב הלוחות יוצאים עם PCIE . כרטיסי AGP יוצאים בעיקר עבור המשדרגים.... פשוט נראה לי חבל להשקיע המון כסף בכרטיס יקר כלכך ולהתקע עם AGP. (נניח שתרצה לשדרג את שאר המחשב אחר כך ,למה לקנות לוח עם AGP בגלל שכבר קנית כרטיס מסך עם AGP ??) לגבי שיפור ביצועים אנ מציע שתחפש השוואות באתרי חומרה כגון TOM'S HARDWARE או משהו כזה ....

למעלה