כרטיס 4 ג'יגה TRANSCEND 150X

splashy

New member
כרטיס 4 ג'יגה TRANSCEND 150X

ההודעה הקודמת כבר לא קופצת אז כתבתי חדשה.. אתכם הסליחה
הכתיבה של הכרטיס הזה לפאלם ממש איטית משום מה. ניסיתי גם להתקין את ה-FAT32 driver של דמיטרי וזה לא עזר. בקורא כרטיסים המהירות מצויינת. זה אמור להיות ככה?

splashy

New member
שמתי לב שזה איטי בכתיבת קבצים קטנים

עכשיו ראיתי שזה גם ככה בקורא כרטיסים. חשבתי שזה אמור להיות כרטיס מהיר (150X) :(

AYELET1

New member
המהירות היא יחסית לא-זוכרת-למה

אבל 150 זה לא ערך מוחלט בכל הכרטיסים, כלומר 150 של כרטיס זה אינו 150 של סאן דיסק למשל. וכשעניתי לך בזמנו, לא מדדתי מהירות...

splashy

New member
הייתי בפוטופילם. מעשה בכרטיס שלא ידע לרוץ ../images/Emo8.gif

דיברתי שם עם אחד מהעובדים שעושה רושם של מומחה בנושא וחשבתי לחלוק את ממצאי עם הפורום: 1. ככל שהנפח של הכרטיס גדול יותר, כך לפאלם "קשה" יותר (ובכלל לכל מכשיר). 2. כמו שאמרת, איילת, 150X זה לא ערך מוחלט בכל הכרטיסים, אבל נראה שצריך להסתפק בזה כי הפאלם הרי לא תומך ב-SDHC. 3. הבחור אמר לי שעבור פאלם לא מומלץ לעבור את ה-2 ג'יגה. אי לכך ובהתחשב בעובדה שהכרטיס כותב לאט (מאוד) בפאלם, החלטתי לנסות אותו על המצלמה הקטנה שלי, Canon A610. לא רק שהמצלמה זיהתה את הכרטיס, הביצועים שלה היו יפים מאוד, בניגוד ל-TX (בחנתי את הכרטיס ע"י צילום ב-drive/burst mode וצילום וידאו). החיסרון היחיד שגם בקורא הכרטיסים שלי (Sandisk ImageMate 12 in 1) יש קבצים מסויימים שהכרטיס קורא/כותב לאט, ביניהם קובץ הוידאו הכבד שצילמתי בקנון. אם כך החלטתי להשתמש את כרטיס ה-4 ג'יגה למצלמה ולהשתמש בפאלם עם 3 כרטיסי ה-2 ג'יגה הקודמים שנותרו לי מהמצלמה (Sandisk Ultra II), שהביצועים שלהם בפאלם, לפחות, הרבה יותר טובים משל ה-Transcend. בקיצור, למדתי והחכמתי ומקווה שגם אתם

Pluplu

New member
יחסית ל...

היחסיות היא לסמפוניה הIX של בטהובן בקצב של 44K ברזולציה של 16 סביות. בעברית 74דקות בדגימה של CD נותן כ150K בשניה זה X1...

למעלה