כרטיס firewire למצלמה D8

ehudfl

New member
כרטיס firewire למצלמה D8

שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני בפורמט d8 אני רוצה להעביר את הסרטים שיש לי בקלטות למחשב. הבנתי שלא צריך בשביל זה כרטיס וידאו כי המצלמה מספקת לי את זה ואני צריך להשתמש ב-firewire מישהו יכול להדריך אותי מה בדיוק אצטרך? כרטיס או מתאם (או שניהם), האם באה יחד עם זה תוכנה מסויימת? The life are better without smoking

oferbar

New member
לא הבנת נכון

d8 זה סה"כ הכלאה בין פורמט DV למכניקה וקלטות של Hi8. היציאה בסופו של דבר מחייבת חיבור 1394 או מה שידוע יותר כמותג חברת Apple בשם: Firewire

נע ונד

Member
אם יש לך במסרטה יציאת FIREWIRE

אתה זקוק לכרטיס FIREWIRE במחשב וכבל חיבור וכן תוכנה, כגון פרמייר ללכידה ולעריכה.חוץ מזה כדאי שיהיה לך מחשב עם נפח דיסק קשיח גדול {כל שניה של סרט בפורמט איכותי "גוזלת" 3.6 מגה), מעבד טוב ורצוי הרבה זיכרון RAM לצורך עיבוד הסרט לאחר עריכתו.

נע ונד

Member
אכן, יש במסרטה שלך יציאת FIREWIRE

או בשמותיה האחרים IEEE1394 iLINK וזה מאפשר לך לכידת וידיאו ועריכה עם הציוד שהזכרתי לעיל. יש, כמובן, כרטיסי עריכה מקצועיים וחצי מקצועיים, שבאמצעותם ניתן להגיע לתוצאות טובות/מהירות יותר, אבל בשביל התחלה והתנסות חבל להוציא יותר כסף.

ehudfl

New member
זה עובד !!

אכן כן קניתי כרטיס Firewire של חברת NewSoft והתקנתי אותו במחשב. התוצאות די טובות, וניתן עכשיו רק לשחק עם התוכנה. דרך אגב, אני משתמש עם תוכנת Ulead Video , האם תוכנת ה-Premier טובה בהרבה ממנה, כך שעדיף יהיה להשתמש בה??? The life are better without smoking

כעיקרון תוכנת הפרימייר../images/Emo16.gif

נחשבת יותר מקצועית. אני לא יודע אם היא באמת תתן לך אפשרויות נוספות, אני לא מכיר את ה-ULEAD VIDEO.
ניר

למעלה