כרטיס ne2000 ISA ומנדרייק 8.1

מול

New member
כרטיס ne2000 ISA ומנדרייק 8.1

משום מה הכרטיס הנ"ל ( מודל ne ) לא מצליח להטען ע"י מנדרייק 8.1 . חשוב לציין שהכרטיס עובד נהדר על חלומות 98 על אותו מחשב! ניסיתי בכל השיטות והגוונים ,החל מההתקנה הגרפית דרך hardDrake ועד netconfig (עם ציון פרמטרים אפילו ) . הכרטיס עבד על אותו מחשב מצוין לפני כן המערכת מנדרייק 7.0 . רעיונות? בתודה מראש מול

אפילו אם תהרוג אותי ..

אני לא יצליח להיזכר מה הבעיה .. בכל מקרה הבעיה אינה רק של מנדרייק .. נתקלתי בה כמה פעמים והמכנה המשותף הוא דווקא kernel 2.4 .. אני לא זוכר איך פתרתי אותה אני רק זוכר שהפעלתי strace על ה ifup eth0 על מנת לדבג את מה שקרה .. וישבתי לקרוא אחרי זה בדיוק מה קורה ולמה יש לכרטיס הזה בעיות .. איך פותרים את זה .. אני לא זוכר ..

מול

New member
אז יש לי בעיות .....

בוא נתחיל מהתחלה: אני צריך להקים שרת ביתי (בעיקר למטרות לימוד ) שיכיל אפאצ´י עם php4(חשוב שיהיה 4 ) וmysql מה המלצותכם? להחליף כרטיס רשת? להחליף הפצה? לחזור להפצה שמכילה את האופציות האלו שמכילה קרנל מלפני 2.4 ? תודה מראש

תמר,

New member
אם זה ביתי, למטרות לימוד

אז למה אתה צריך את הקרנל המעודכן ביותר? אל תגלה לאף אחד, אבל השרתים אצלי הם עם קרנל ישן יותר. ששש...

beitar

New member
לא מעט שרתים גדולים ומכובדים

עדיין רצים עם קרנל 2.2.x וזו אולי הסיבה העיקרית שהקוד של 2.2 ממשיך להיות מתוחזק.... לא מעט חברות לא עברו ל 2.4 מסיבות טובות כאלה ואחרות !

Rul3R

New member
מקום טוב להתחיל ממנו זה

www.kernel.org אבל אתרים ישראליים יותר מומלצים, אז תנסה את http://www.kernel.org/mirrors/countries/html/IL.html יש שם "ארכיב" (אין לי מושג אם ככה כותבים את זה בעברית) של כל הגירסאות קרנל.. תוריד איזה שבא לך

תמר,

New member
זה כרטיס רשת יחיד במחשב?

אם הוא יחיד, ואתה אומר שזה עבד מצויין על mandrake 7, למה שלא תנסה להשתמש במודול הישן? אם הוא לא כרטיס יחיד, יכול להיות שזאת הבעיה. לינוקס מזהה אותו כאשר המחשב עולה?

מול

New member
כרטיס יחיד

איך אני משתמש במודל הישן? האם לא תהיה בעיה בגלל הקרנל ( ע"פ דורון. דרך אגב תודה על התשובה )? לינוקס לא מזהה אותו לא בעליה ולא בשום זמן. ואם אני מתעקש להרים את המודל הזה ( netconfig והתעלמות מהטעויות ) אז הלינוקס נתקע בעליה בזמן עליית המודל NE . תודה על התשובה.

ezaton

New member
אני מאמין שהמודול הישן לא יעבוד

אני גם נוטה להאמין שיש צורך בשימוש ב pnptools. האם השתמשת בכלים האלו? האם הגדרת את הכרטיס על פיהם? (הכרטיס מן הסתם הוא PNP) תקרא את המידע על pnptools, תנסה, וספר מה היה. Ez

למעלה