כרטיס wifi לטראו 750

eladra

New member
כרטיס wifi לטראו 750

ערב טוב, אני יודע שזה לא המקום ה"נכון" מבחינת מערכת ההפעלה אבל מבחינת ניסיון המשתמשים במכשירים נראה לי שזה המקום. ה750, שנראה כמו מכשיר מצוין (יצא לי לשחק איתו קצת) חסר wifi למרבה הצער ובהתאם לגישה הלא מובנת של טראו (כלומר לא חסרים תרוצים אבל עדיין מעצבן). מחפירה באתרי תמיכה הבנתי שאפשר להוסיף wifi בכרטיס מיני-SD חיצוני (בשונה מה680 לדוגמה). השאלה - האם יש למישהו ניסיון או ידע בנושא (יניב?)? האם צפויה בעיית תאימות וכו'? ראיתי כרטיס של spectec שמתיימר להיות קטן במיוחד וכמעט לא לבלוט... השאלה - כמה זה כמעט? האם עדיין סביר או שבולט באופן מעצבן? אודה אם למישהו יש ניסיון פה.. הכוונה היא להישאר לעבור דירה (לWM) אבל לנסות להישאר בשכונה (TREO). תודה. א.

eladra

New member
תודה רבה!

ממש מה שחיפשתי. כל הכבוד ותודה. מאכזב לראות שהכרטיס לא יכול להיות חלק אינטגרלי מהמכשיר ובולט החוצה. מישהו יודע על כוונות להוציא טראו עם wifi אינטגרלי בעתיד הקרוב? חג שמח. א.

קובביס

New member
לא מאמין שטראו יכלול WIFI

דעתי האישית בלבד היא שה פאלם-(הקונה הבלתי ידוע)-טראו מקושר מאוד לחברות הטל הסלולארי והן, מעוניינות מאוד בהתחברות הצרכן לאינטרנט!! התחברות דרך החשבון הסלולארי ולא דרך WIFI . קובי

AYELET1

New member
מצד שני חברות סלולריות

משווקות טלפונים משולבי ווי פי נראה לי שיש כאן גם דרישה ולחץ מצד קהל הקונים. לא יוציאו ווי פי? אנשים יחשבו פעמיים אם לקנות לא חסרים טלפונים משולבי פוקט (או להפך
- פוקט משולב טלפון) ומעבר לזה: סמארטפונים משולבי ווי פי

למעלה