כריאוגרפיה- עזרה

אמא לה3

New member
כריאוגרפיה- עזרה

במשך מס' שנים אחת הקב' שלי מופיעה באופן קבוע בארוע חנוכה, כל שנה אנחנו מפתיעות בכריאוגרפיה מיוחדת, שנה אחת הופענו בחשכה רק עם פנסי יד, שנה אחרת עם סטיק-לייטים בצבעים שונים שהודבקו לבנות, שוב בחשכה מוחלטת, בקיצור, אני מחפשת רעיון שידהים את הקהל גם השנה, אין בעייה תקציבית מבחינת אביזרים או תלבושות, יש למישהו/י רעיון? רק שזה צריך להיות דחוףףף

סביבונים?

אולי משהו עם סביבונים ענקיים? - אין לי מושג ירוק איך, סתם זורקת...

daksha2

New member
אם ללכת עם הרעיון של נועה..

אולי להפוך את הבנות לסביבונים? להדביק עליהן אותיות זוהרות או משהו בסגנון...

רעיון

הייתי מתעמלת ולאחר שפרשתי הייתי שנה וחצי בג'אז...הייתי בתחרותי אז היה לנו פחות הופעות בהתעמלות אז אני אתן לך רעיון מהג'אז ואשדרג אותו. את יכולה לעשות גרביים וכפפות לבנות ושהבנות ילבשו מכנס וחולצה שחורה,בחלק הראשון של ההופעה זה יהיה רגיל ואז לכבות את האורות ולהדליק 2-3 מנורות אולטרה סגול מעליהן ככה שיראו רק את הכפפות והגרביים...את יכולה גם לקחת סרטים לבנים ואו חישוקים ולהדביק סרטים לבנים וזה ממש ממש מגניב ומיוחד בחושך. כמובן שאם את רוצה לשלב את חנוכה אז לצייר סביבונים לבנים ולהדביק על החולצות השחורות:) בהצלחה

אמא לה3

New member
תודה הילה,

בהחלט רעיון נהדר רק ש... כבר שנתיים אני עושה בחנוכה הופעות של אור וחושך, שנה אחת עשינו הופעה עם פנסי יד בלבד, שנה אחרת עם סטיק לייטים דקים וצבעוניים, אני הייתי רוצה לחדש, אבל עדיין אין לי רעיונות .... אבל הרעיון נהדר, אולי נעשה זאת בסוף השנה.

למעלה