צליליתה1
Well-known member
עלה על שולחני הערב
לחם טעים, אבוקדו, ביצה קשה, טיפי מלח פלפל
זהו
לא צריך יותר
מדי פעם אני מתפתה למתכון אבוקדו שאינו כריך, ובדרך כלל זה גם טעים, אבל תמיד חוזרת לאהבה הראשונה: כריך אבוקדו
(אם כי יש בי פתיחות מסוימת לתוספות לאבוקדו)
איךשהוא זכור לי שלפני שנה גם סיפרתי על איזה כריך אבוקדו ראשוני
והערתי, שבשביל אבוקדו של תחילת העונה האבוקדו היה ממש טוב
קיוויתי שיהיה סימן לבאות
וזה לא מה שקרה
האבוקדו הראשון היה סבבה למדי
משם, פחות או יותר, המצב רק הדרדר
תשפ לא היתה שנה מדהימה לאבוקדו
דיר בלאכ אם לא יהיה שיפור השנה
לא מסוגלת להתמודד גם עם קורונה וגם עם אבוקדו בינוני
לחם טעים, אבוקדו, ביצה קשה, טיפי מלח פלפל
זהו
לא צריך יותר
מדי פעם אני מתפתה למתכון אבוקדו שאינו כריך, ובדרך כלל זה גם טעים, אבל תמיד חוזרת לאהבה הראשונה: כריך אבוקדו
(אם כי יש בי פתיחות מסוימת לתוספות לאבוקדו)
איךשהוא זכור לי שלפני שנה גם סיפרתי על איזה כריך אבוקדו ראשוני
והערתי, שבשביל אבוקדו של תחילת העונה האבוקדו היה ממש טוב
קיוויתי שיהיה סימן לבאות
וזה לא מה שקרה
האבוקדו הראשון היה סבבה למדי
משם, פחות או יותר, המצב רק הדרדר
תשפ לא היתה שנה מדהימה לאבוקדו
דיר בלאכ אם לא יהיה שיפור השנה
לא מסוגלת להתמודד גם עם קורונה וגם עם אבוקדו בינוני