גם אני כמו אפיהיל לא הבנתי את המיזם
כלומר, כמובן ברור שאני מבינה שיש ילדים שמגיעים לבית ספר בלי אוכל, ו/או חוזרים הביתה לבית שאין בו אוכל. ובאמת כל הכבוד על הרעיון וכל הכבוד על ההתנדבות.
פשוט לא כל כך ברור איפה ואיך נשמרים כריכים עם מיונז, חומוס, פסטרמה וכו' ואיך לא מתקלקל וכו'.
נראה לי שהכי בטוח זה משהו כמו חמאה וגבינה צהובה עם ירקות בצד, או חביתה עם ירקות בצד. שניהם יכולים להחזיק מעמד ללא קירור, ואם לא משתמשים בחומוס או מיונז זה פחות מפחיד.
כלומר, כמובן ברור שאני מבינה שיש ילדים שמגיעים לבית ספר בלי אוכל, ו/או חוזרים הביתה לבית שאין בו אוכל. ובאמת כל הכבוד על הרעיון וכל הכבוד על ההתנדבות.
פשוט לא כל כך ברור איפה ואיך נשמרים כריכים עם מיונז, חומוס, פסטרמה וכו' ואיך לא מתקלקל וכו'.
נראה לי שהכי בטוח זה משהו כמו חמאה וגבינה צהובה עם ירקות בצד, או חביתה עם ירקות בצד. שניהם יכולים להחזיק מעמד ללא קירור, ואם לא משתמשים בחומוס או מיונז זה פחות מפחיד.