כריכה לספר

Feanor75

New member
כריכה לספר

מאוד אודה לכם אם תוסיפו כותרת לעטיפת ספר המצורפת פה. שם הספר בגדול באותיות יפות של אש: סיפורים ליד האש מעליו את השם יואב ב. , באותיות רגילות, אולי הצללה קטנה או משהו יפה, בגודל כשליש מגודל אותיות שם הספר. ובאותן אותיות כמו השם יואב, מתחת לשם הספר: מעשיות ואגדות למבוגרים כל זה בחלק העליון של הציור. אולי אבקש אח"כ גם את הכריכה האחורית אבל זה אמור להיות הרבה יותר פשוט, רק להלביש כיתוב על כחול חלק.

Feanor75

New member
אין אז אין

אין על מה להתנצל מלאכית, גם לכוונה יש הרבה משמעות, תודה.

בבקשה../images/Emo26.gif

האם הספר יצא לחנויות

Feanor75

New member
צירפת קובץ? לא רואים..

-לא יודע אם יצא, אישית מאוד מאמין שהוא ראוי לצאת עוד לא בדקתי הרבה, אני גם לא אוהב להחשף. :)

Feanor75

New member
תקלה, לא נותן לי להוריד מהאתר.

יכולה במסר או מייל? במקום זה מופיע עמוד כזה: Warning: filesize() [function.filesize]: Stat failed for ./storage/8-àù.jpg (errno=2 - No such file or directory) in /vint2/kvazim/kvazim.co.il/download2.php on line 68 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /vint2/kvazim/kvazim.co.il/download2.php:68) in /vint2/kvazim/kvazim.co.il/download2.php on line 126 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /vint2/kvazim/kvazim.co.il/download2.php:68) in /vint2/kvazim/kvazim.co.il/download2.php on line 127 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /vint2/kvazim/kvazim.co.il/download2.php:68) in /vint2/kvazim/kvazim.co.il/download2.php on line 128

Feanor75

New member
עבד הפעם, מאוד יפה

כמה הערות: 1.לשונות האש נכנסו לאותיות והמילים לא מובנות. נראה כמו 'סיפוקים ליד האש' שזה גם נשמע יפה אבל לא למטרה הזאת חח 2. רצוי שהכל יהיה קצת יותר במרכז, ורווח בין השם לשם הספר. 3. ההשתקפות יפה אבל הרקע הכחול זה שמי לילה ולא חומר שמחזיר השתקפות, לכן לא משתלבת הכי טוב. מוטב אותיות הרבה יותר גדולות וללא השתקפות. חשוב אותיות גדולות וברורות לשם של ספר. 4. 'מעשיות ואגדות למבוגרים' רצוי גדול ומתפרס מתחת לכל שם הספר. 5. פונט יותר קלאסי ומסוגנן יותר הולם ספר מעשיות. הרבה הערות כי אני פרפקטציוניסט, אבל זה ממש יפה! אם זה כרוך בהרבה טירחה אז עזבי או שתעשי פעם אחרת. ממש מחמם את הלב לראות איך את ומלאכית עוזרים לאנשים רק מתוך נתינה. באמת תודה.

Feanor75

New member
איזה יופי

זה מה שרציתי תודה רבה לך ילדה, אני אזכור זאת.

Feanor75

New member
איך שאת רוצה

אולי זה רק אני מבוגר, ילדה אני אומר בהרבה חיבה.

למעלה