כריסוש.. אם אתה מדבר על קשר עם הנרי..

CHRISS

New member
אני אברר למרות שהבנתי ממנו

שכרגע לא מתוכננות הופעות. הם עובדים ממש קשה בלחץ מחרידדדדד בשביל להוציא את האלבום בזמן עוד חודשיים תהיה בטוח שאם יהיה משו אני אדאג לעדכן כאן =]

maor ravid

New member
אם ככה וזה בספטמבר שוב משתחרר האלבום בחגים :)

אז כבר נראה לי שהשתחרר בחודש הבא / סוף חודש חחח הבא. הסינגל החדש והמדובר שכולם חושקים "משהו אחר" יאלה זה הזמן הקיץ בא ואיתו להיט קיץ בעזרת ה' :)

shlomi814

New member
האלבום..

אם האלבום מתוכנן לצאת באוגוסט אז הסינגל אמור לצאת חודש הבא... כריס תבדוק..

CHRISS

New member
אני מאמין שיצא הסינגל אז הוא יגיע לפורום

קודם כל כי אני תמיד בקשר רציף עם הנרי בטלפון אימייל מפגשים וכו'.. אז אין לכם מה לדאוג =] הבטחה שלי

EMANUELA XD

New member
כל הכבוד לך כריס ועל הקשר הרציף עם הנרי

כך מנהלים פורום חשוב קשר רציף עם הנרי שאלה אליך כריס האים יש לך גם קשר אישי עם ניקה? ועד כמה היא שותפה לפעילות בתוך הפורום? ומה דעתך כמו שהכנת ראיון אישי עם קים -תעשה ראיון דומה עם ניקה אפשר שכל אחד יעלה שאלה אישית ומסר אישי לניקה אתה שואל וניקה עונה שיהיה חם חם בפורום עד צאת הסינגל החדש ב ה צ ל ח ה !!!

CHRISS

New member
תיקון** אז ככה...עימנואלה

ישנו שאלון אחד על אחד גם עם ניקה יפורסם בקרוב =]

CHRISS

New member
הרעיון עם לתת לניקה

לענות על שאלות של מעריצים עלה אבל בגלל שניקה לחוצה הרכבנו כרגע שאלון כמו אצל קים שאלות פשוטות על חיי היום יום שלה גם את ראית כבר את השאלון =] בשלב יותר מאוחר שיהיה פחות לחץ יהיו דבריחם יותר מורכבים =]

CHRISS

New member
תשמע בן

אני עושה כל שביכולתי לעשות הכל בשביל להביא לכאן דברים חדשים ולעשות פעילויות אבל זה באמת שלא כל כך קל עם הנרי..לפחות בתקופה הזאת . ועוד רמז קטן...בנוסף לאלבום שהולך לצאת כניראה שתהיה לכולם עוד איזה הפתעה =] יש למה לחכות..רק טיפה סבלנות.

Ben Love Nikka

New member
אוקיי חח כריסושש

יאללה שחרר איזה מקבץ תמונותתתת עשיתי פורמט הכל נמחק לי חח יום טוב Ben

למעלה